Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Shell en Mittal zetten AEX hoger

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Jelle Trader 1 juli 2021 20:16
    Beweeglijke dag voor de AEX. Gisteren mooie afsluiting 1e halfjaar(windowdressing). Vandaag instroom nieuw geld (o.a. premie inleg voor verzekeringsbeleggingen, pensioenopbouw)wat de koersen op peil hield, maar welke items gaan komende periode voor hogere koersen en indexstanden zorgen? Vanaf oktober verleden jaar hebben beurzen een geweldige performance laten zien.

    Technisch gezien echter zijn de markten stevig overbought, zowel op het huidige niveau(dagbasis), maar ook op de middellange termijn.(weekbasis). Daarnaast staan vakanties voor de deur, zijn er inflatie- c.q. renteperikelen met mogelijke toekomstige tapering. Wat ook speelt zijn de toenemende zorgen de gemuteerde- en steeds verder oprukkende Covid variant. Al met al een aantal zaken die een verdere koersrally mogelijk parten kunnen gaan spelen.

    Morgen cijfers uit Amerika, maar wat de uitkomst ook is, het is nog maar de vraag of 'goede cijfers' de beurzen naar grotere hoogtes kunnen stuwen. Zo niet, dan blijkt dat de markten vermoeid zijn met gevolg lagere koersen door winstnemingen. Niets mis mee, dat is een normaal en gezond patroon wat mooie kansen bied.

    Goed weekend & happy trades....,
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links