Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Beursblik: sell in May dunt spoeling voor Flow Traders

Beursblik: sell in May dunt spoeling voor Flow Traders
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De volume- en volatiliteitscijfers van de ETP-markt waar Flow Traders zich op richt waren positief in mei, maar dit zou in de zomerperiode wel eens wat minder kunnen zijn. Dat stelde ING donderdag in een rapport.

Analist Reg Watson haalde in zijn rapport het oude beleggersadagium ‘sell in May, go away' aan, dat voorspelt dat de beurshandel in juni, juli en augustus doorgaans flauw is, waardoor er ook weinig te verdienen valt voor partijen als Flow Traders.

De ETP-markt kende in mei licht hogere volumes dan in april voor Europa en Amerika, terwijl Azië stabiel was. De gemiddelde volatiliteit was iets beter in mei dan in april dankzij een piek in de tweede en derde week van mei.  

In juni lijkt de volatiliteit verder te normaliseren, wat wijst op een minder sterk tweede kwartaal dan het eerste, dat erg volatiel was. Dit is allemaal geen verrassing, stelde Watson.

ING heeft een koopadvies en een koersdoel van 33,50 euro voor Flow Traders. Het aandeel stond donderdag 0,2 procent hoger op 35,72 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 57% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 BowmoreBoerke 17 juni 2021 10:32
  quote:

  jstar schreef op 17 juni 2021 10:21:


  hoe kan ING nu met een koopadvies komen, terwijl ze een koersdoel hanteren dat onder de huidige beurskoers ligt?


  Om ervoor te zorgen dat u uw spaarcentjes weghaalt van de rekening (waar ING weer over moet betalen) en dat u - het liefste via de ING - uw centjes in dit aandeel stopt zodat ING weer wat omzet heeft.
 2. TechFocused 18 juni 2021 11:31
  quote:

  jstar schreef op 17 juni 2021 10:21:


  hoe kan ING nu met een koopadvies komen, terwijl ze een koersdoel hanteren dat onder de huidige beurskoers ligt?  Tja, analisten doen vaak maar wat. Beleggers vragen om koersdoelen dus die geven ze zonder inhoudelijk echt naar het aandeel te kijken.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Flow Traders

33,880 28 sep
+0,740 +2,23%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links