Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Pharming krijgt vergoeding voor Ruconest in Spanje

Pharming krijgt vergoeding voor Ruconest in Spanje
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft een overeenstemming bereikt met het Spaanse Ministerie van Volksgezondheid over de vergoeding voor Ruconest in Spanje. Dit maakte het Leidse biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend, zonder financiële details te noemen.

"We zijn verheugd over dit positieve vergoedingsbesluit van het Spaanse ministerie van Volksgezondheid, omdat daarmee patiënten in Spanje die nieuwe behandelingsmogelijkheden voor erfelijk angio-oedeem nodig hebben, nu toegang krijgen tot Ruconest", aldus CEO Sijmen de Vries. "We zien uit naar de samenwerking met de Spaanse gezondheidszorg voor een snelle uitrol van onze therapie."

Ruconest is een eiwitvervangingstherapie die is goedgekeurd voor de behandeling van acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem bij volwassenen en kinderen van twee jaar en ouder.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Pharming 86% zegt kopen 64 stemmen

Gerelateerd

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. BreakingNews | Jay 4 juni 2021 10:46
    Ooit kocht ik in 2018 een bundel Pharming aandelen. Met de gedachten, laat ik er over een paar jaar nog eens naar kijken (Galapagos had er toen al een mooie rally opzitten), kan geen kwaad. Meer dan drie jaar verder, staat alles nog steeds in het rood......misschien een aandeel voor day-traders....maar wat het nieuws ook is, met 600mio aandelen in de markt gaat er niets gebeuren voordat Pharming terug gaat kopen.
  2. In4Fun2 4 juni 2021 19:59
    Tja, het komt allemaal neer op timing denk ik. Ik kocht de eerste flinke bundel ergens half 2017 (0,47) los van een paar zeer lucratieve ritten, die ik met een deel ervan heb gemaakt, zit ik daarnaast met mijn oorspronkelijke pakket nog steeds op 110%... ondanks alle ups en downs... op tijd erin... op tijd eruit... soms met wat geluk (net voor corona alles verkocht tijdens een uppertje.... )

    Ik zie op het forum overwegend klagers over Pharming.... daar ben ik er zeker geen van.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Pharming Group

0,802 22 okt
-0,017 -2,05%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links