Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Update: Philips verliest in patentzaak tegen Garmin en Fitbit

Update: Philips verliest in patentzaak tegen Garmin en Fitbit
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De US International Trade Commission heeft geoordeeld dat Garmin en Fitbit geen patenten van Philips hebben geschonden. Dit bleek maandagavond laat uit documenten van de Amerikaanse overheidsinstantie.

Daarmee schaarde de USITC zich achter eerdere bevindingen van een Amerikaanse rechtbank, die begin februari dit jaar oordeelde dat enkele producten van Garmin en Fitbit geen inbreuk maakten op twee patenten van Philips.

Het van origine Eindhovense bedrijf wilde een importverbod op enkele producten van Garmin en Fitbit, omdat deze gebruik zouden maken van GPS- en audio-technologieën van Philips.

Philips wees er in een reactie tegen ABM Financial News op dat er meerdere zaken lopen. De zaak bij de Amerikaanse handelsinstantie is er daar één van.

Het Nederlandse bedrijf liet verder weten de beslissing te bestuderen, en omdat er nog andere rechtszaken lopen tussen Philips en Fitbit en Garmin in de VS, onthoudt Philips zich vooralsnog van het geven van verder commentaar.
 
Update: om reactie Philips toe te voegen.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare