Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ondernemers: doe sectoren op zijn minst gedeeltelijk weer open

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 stockholder 20 februari 2021 18:24
  quote:

  small_investor schreef op 20 februari 2021 17:38:


  Je moet niet bij de politiek zijn maar bij de wetenschap. En de wetenschap is van Dissel. Je kan ook proberen zijn mond dicht te plakken.


  Poilitiek is verantwoordelijk en neemt de beslissingen. Het gaat niet aan om alleen de belangen van de gezondheid zorg te behartigen.
  Je zal maar ondernemer zijn. Wat meer empathie voor deze sector zou wenselijk zijn.
 2. forum rang 6 Go Go Go ! 20 februari 2021 19:26
  De overheid neemt uiteindelijk beslissingen, maar of dit de juiste beslissingen zijn ?

  Het is inderdaad zo dat politici geen medici zijn. Men leunt zwaar op het OMT voor wat betreft de adviezen. Want je zou toch eens zelfstandig je beslissingen maken op basis van logica, toch ? Het OMT heeft daarentegen weer geen verstand van “de economie” en ziet het liefst geen enkele Corona-patiënt meer in het ziekenhuis. Zie daar ....het kleine cirkeltje is dan al snel rond en daarmee ook weinig uitzicht op snelle versoepeling. Kijk maar naar de krampachtige schrikreactie van rubberen Mark in het proces over het loslaten van de avondklok

  Politiek en OMT zitten nu eenmaal opgesloten in hun eigen tunnelvisie. Leer er dus maar mee leven.


 3. Wilmetpensioen 21 februari 2021 10:16
  Het is goed dat VNO NCW iets roept, maar sectoren onderling hebben tegenstrijdige belangen. Online shoppen en gewone winkels staan lijnrecht tegenover elkaar. Het behoud van de gewone winkelstraat is mjns inziens in het nationale belang. VNO NCW zou zich ook veel meer moeten aantrekken van de ongelijke arbeidsverhoudingen tussen winkels en online winkels. Dat er geen CAO is voor distributiecentra, vindt VNO NCW prima. En daar knelt de schoen. Er kan een hele branche ontstaan OMDAT de lonen van Oost Europeanen in distributiecentra en bij pakketbezorgers zo laag zijn. De kosten van het pakje zullen uiteindelijk worden gepresenteerd aan de belastingbetaler. Zoals de kosten van Turken en Marokkanen, die vroeger de kassen bevolkten, nu worden betaald door de belastingbetaler. Le histoire se repete.
8 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 

Trending

Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare