Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meer winst op stabiele omzet voor Altice

AMSTERDAM (AFN) - Altice heeft afgelopen kwartaal meer winst behaald op een omzet die gelijk was aan die in dezelfde periode vorig jaar. Dat maakte het kabelconcern donderdag bekend.

De omzet in het derde kwartaal kwam uit op 5,89 miljard euro. Hoewel in Frankrijk de opbrengsten met 2 procent daalden, sprak het bedrijf van een flinke verbetering van de trend. In de Verenigde Staten was de omzetgroei volgens Altice sterker dan verwacht. Ook in Portugal werd een plusje behaald, voor het eerst sinds 2008.

De brutowinst (ebitda) voor eenmalige posten bedroeg 2,33 miljard euro. Dat is ruim 8 procent meer dan een jaar eerder, en iets meer dan door Bloomberg gepolste analisten gemiddeld hadden voorspeld.

Verwachtingen

Altice herhaalde zijn eerder uitgesproken verwachtingen voor heel 2016. Het gaat uit van een verbetering van de omzetontwikkeling voor de kabelgroep als geheel ten opzichte van 2015 en een toename van de geschoonde brutowinst met rond de 5 procent.

In een toelichting op de cijfers gaf president Dexter Goei aan dat Altice op dit moment geen concrete plannen heeft om zijn Amerikaanse tak naar de beurs te brengen. Dat meldde Bloomberg, dat tot de media behoort dat eerder over zo'n mogelijke stap had bericht.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links