Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Brunel neemt afscheid van bestuurder De Vries

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 jan de vakman 20 augustus 2016 11:50
  Ik was hier al bang voor en daarom heb ik hem niet bijgekocht,nu maar eens even de negatieve analyses afwachten en dan toch maar bijkopen denk ik,want en duitsland en ook nederland doen het best goed en ook de oliebisnis gaat vast wel weer opleven als die olieprijs door gaat stijgen naar de 70€,wat ik toch echt wel verwacht.
  Allebei de cijferaars deden het dramatisch slecht,wij zijn heerlijk een dag wezen sporen,tegen vooroorlogse prijzen,op de beurs heb ik niks gemist,alles is een beetje onderuit gegaan.
  Maar hopen dat maandag de boel weer fors gaat plussen,moet kunnen met de steeds verder stijgende olieprijs,alleen die reus moet nu temet ook wel eens gezellig mee gaan stijgen,vanavond gaan we heerlijk genieten van een oude rot in het vak op een wonderschoon orgel ,maandag gaan we hopenlijk heerlijk genieten van snel stijgende beurskoersen ,Sjaloom!!!
 2. trui 22 augustus 2016 12:30
  zou zo maar kunnen. Nu heeft van Barneveld weer rust want er is geen bedreiging meer. Het lijkt mij eerlijk gezegd een afleidings manouvre zodat het lijkt dat er aktie wordt genomen nav de slechte performance. En de CEO is weer de reddende engel. Interessant om daar eens naar het functioneren van de RvC te kijken.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Brunel International 11,160 17:35
+0,300
+2,76%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links