Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

CBS: economie gaat gestaag vooruit

DEN HAAG (AFN) - De situatie in de Nederlandse economie is afgelopen maand nauwelijks gewijzigd. Dat stelde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag op basis van een reeks recente indicatoren.

Volgens het CBS draait de Nederlandse economie al maanden net iets beter dan het langjarig gemiddelde. Van een echte versnelling of vertraging lijkt daarbij vooralsnog geen sprake.

Het statistiekbureau zag producenten afgelopen tijd optimistischer worden, terwijl het vertrouwen onder consumenten afnam. De export, investeringen en consumptie groeiden afgelopen maanden, net zoals de productie in de industrie. De werkloosheid nam verder af, maar er werden wel meer bedrijven failliet verklaard

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 @monkeytail 22 juli 2016 08:28
    Ik zou het formeren en reorganiseren van veiligheidsissues niet bepaald een hobby noemen. Samenwerking is altijd nog goedkoper dan ieder land afzonderlijk de broek ophouden. Dat is de grote denkfout van veel Britten. Het gaat de Britse bevolking veel geld kosten en de illusie dat immigranten wegblijven is ook een illusie. De gewone man is de dupe van verkeerde voorlichting door populistische politici. Precies dat is ook in Turkije aan de hand mijns inziens.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links