Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

VEB: opheldering Binck over tariefsverhoging

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. france 26 juni 2016 15:30
  Het koersverloop van het aandeel Binck is het bewijs dat beleggen op lange termijn niet altijd loont.

  Ik las zelfs, dat 90% van de beleggers verlies maakt, maw al die zelfbeleggende rekeninghouders van oa Binck kunnen beter hun tijd en geld anders besteden dan het te laten verdampen op de beurs.
 2. blowvis 26 juni 2016 19:54

  Klaas Knot heeft gezegd,

  beleggen leidt tot niks.

  Volgens mij heeft hij gelijk, je bent druk met niks.
  En Binck is zijn flow geheel kwijt, dus waarom naar geen goedkopere broker.
  Ga ten eerste al mijn Think ETf verkopen.
  Dat zal ook wel de bedoeling zijn van Binck.
  Het is niet meer te volgen toch.
 3. [verwijderd] 27 juni 2016 08:42
  Ongelofelijk die VEB, heb zelf een fundcoach rekening en stond versteld van de lage kosten niemand betaald natuurlijk graag maar ik denk dat het zwaar overtrokken wordt. Zie onder de kernselectievoorwaarden van DEGIRO de fair use policy m.a.w. gewoon verzamelorders net als andere aanbieders. Bij Binck rechtstreeks uitvoering op de spread uit het boek tel uit je winst. Daarnaast rekent DeGiro ook nog eens kosten bij niet houden aan onderstaande regels. Zou de VEB shortjes Binck hebben?

  De onderstaande ETF’s behoren tot de kernselectie van DEGIRO en worden op basis van een fair use policy zonder transactiekosten aangebonden. Dit houdt in dat een cliënt iedere kalendermaand één transactie (een aankoop of verkoop),per ISIN code, zonder transactiekosten kan laten uitvoeren. Elke volgende transactie in dezelfde ISIN code en richting worden op voorwaarde dat de waarde van de transactie 1000 EUR/USD of meer is, ook zonder transactiekosten uitgevoerd.
  Kortom wanneer de eerste transactie een koop betreft, dan dient de tweede transactie, in dezelfde ISIN code, ook een koop van 1000 EUR/USD of meer te zijn. Betreft de tweede transactie een verkoop van 1000 EUR/USD of meer, dan geldt het standaard tarief van de beurs waarop de ETF. genoteerd staat. Voor ETF’s met meerdere beursnoteringen geldt dat de bovenstaande voorwaarde van toepassing zijn op de noteringen die in dit document zijn opgenomen. Het is de verantwoordelijkheid van de client om de juiste beurs selecteren en van het kostenvoordeel te verdienen.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links