Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos juni 2018

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5.632 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
BeursBonobo
0
quote:

TurboJet schreef op 3 jun 2018 om 18:07:


[...]

Bizar hoe goeroes en tv stropdassen altijd maar dat dividend de hemel in prijzen.

Dividend = sigaar uit eigen doos.
Als je voor dividend in een aandeel gaat en niet op basis van de (toekomstige) bedrijfscijfers zelf....dan moet je stoppen met beleggen.
Wat een hoopje onzin weer zeg, wat een niveau
MrBerth
0
Journalisten moeten vragen stellen, anders kan vdStolpe ze niet bewntwoorden. Wees blij dat ze gesteld werden, nu heeft iedereen de antwoorden kunnen zien.
De journalisten lachen omdat ze het zelf ook een domme vraag vinden. VdStolpe heeft gewoon een platform gekregen.

Kome de week gaan we denk ik hard omhoog.
Het personeel heeft de aandelen verkocht en de met dat geld (veel goedkoper) gekochte warrants ws al gekocht en aan vdStolpe terug gegeven. Goeie kans dat ze met de dikke winst nu alsnog aandelen van de markt zullen gaan kopen (en misschien was dat zelfs de deal waaronder vdS zijn stukken uitleende)

Verder zullen alle media aandacht en "koers 10x hoger" en "bod ver boven de 150" berichten ook effect gaan krijgen.
De bezoekers vd beurs (ws geen arme jongens) zullen het hele weekend hebben gerekend, en maandag beginnen te kopen.

Het gegeven dat dit samenvalt met de personeelsactie moet gepland zijn. Verder sloten we op de nasdaq 70 cent hoger!
Jokke78
0
Is dit nu goed of minder goed nieuws ??? Goedkeuring van de lagere dosis maar weigering van de hogere en meer lucratieve dosis. Lijkt me eerder dus niet zo positief te zijn. Of vergis ik mij?

FDA keurt lagere dosis van Lilly-Incyte arthritis-medicijn goed 17:24 (01/06) - Bron: RTRS 1 juni (Reuters) - De Amerikaanse Food and Drug Administration op Vrijdag keurde de lagere dosis van een medicijn voor reumatoïde artritis goed ontwikkeld door Eli Lilly LLY.N en Incyte Corp, maar weigerde de hogere en meer lucratieve dosis goed te keuren. De beslissing komt nadat een onafhankelijk adviespanel voor het bureau heeft gestemd in het voordeel van de lagere, 2 milligram dosis van het medicijn, Olumiant, in april, en tegen de dosis van 4 milligram, onder verwijzing naar veiligheid bedenkingen. Analisten hebben gezegd dat een Amerikaanse goedkeuring van alleen de lagere dosis zal de zakelijke mogelijkheid voor Lilly en Incyte beperken. Het medicijn wordt in beide doses in meer dan 40 landen goedgekeurd.
MrTrumpHimself
0
quote:

Jokke78 schreef op 3 jun 2018 om 23:35:


Is dit nu goed of minder goed nieuws ??? Goedkeuring van de lagere dosis maar weigering van de hogere en meer lucratieve dosis. Lijkt me eerder dus niet zo positief te zijn. Of vergis ik mij?

FDA keurt lagere dosis van Lilly-Incyte arthritis-medicijn goed 17:24 (01/06) - Bron: RTRS 1 juni (Reuters) - De Amerikaanse Food and Drug Administration op Vrijdag keurde de lagere dosis van een medicijn voor reumatoïde artritis goed ontwikkeld door Eli Lilly LLY.N en Incyte Corp, maar weigerde de hogere en meer lucratieve dosis goed te keuren. De beslissing komt nadat een onafhankelijk adviespanel voor het bureau heeft gestemd in het voordeel van de lagere, 2 milligram dosis van het medicijn, Olumiant, in april, en tegen de dosis van 4 milligram, onder verwijzing naar veiligheid bedenkingen. Analisten hebben gezegd dat een Amerikaanse goedkeuring van alleen de lagere dosis zal de zakelijke mogelijkheid voor Lilly en Incyte beperken. Het medicijn wordt in beide doses in meer dan 40 landen goedgekeurd.Er zit een disclaimer op de 2mg die volgens mij redelijk afschrikwekkend moet werken. Die 2mg dosis is ook niet extreem effectief, ze hadden volgens mij de 4mg nodig om superieuriteit ten opzichte van Humira te kunnen claimen.
Daarnaast heeft abbvies medicijn ook dezelfde bijwerkingen, maar erger volgens de investor deck van Galapagos. Maar als ik naar de phase 3 results van abbvies kijk (wat abbvie uiteraard zelf naar buiten brengt) lijken de bijwerkingen mee te vallen. Maar mocht abbvies medicijn daadwerkelijk evenveel bijwerkingen of slechter zijn dan is het positief voor Galapagos.
pardon
0
De goede resultaten die vorige week bekent werden hebben geen enkel effect gehad op de koers,ja ongeveer een paar uur wel.
Maar het kan wel een blockbuster worden,waarom werd de koers meteen weer onderuitgehaald.???

Filgotinib in psoriatische artritis
De EQUATOR Fase 2 studie zal een gerandomiseerde, dubbelgeblindeerde, placebo-gecontroleerde studie in meerdere centra zijn. Het doel van de studie is om de veiligheid en werkzaamheid van de selectieve JAK1-remmer filgotinib te onderzoeken in volwassen patiënten met matige tot ernstige psoriatische artritis. Het plan is dat ongeveer 124 patiënten, gerandomiseerd in verhouding van 1:1, gedurende 16 weken eenmaal per dag 200 mg filgotinib of placebo krijgen toegediend. EQUATOR zal in 8 Europese landen patiënten werven.

Het belangrijkste doel van EQUATOR is het onderzoeken van het effect van filgotinib in vergelijking met placebo op signalen en symptomen van psoriatische artritis, zoals vastgesteld door de American College of Rheumatology 20% verbeteringsscore (ACR20) na 16 weken. De studie zal ook de effecten van filgotinib onderzoeken in uitingen op de huid (psoriasis), en ook andere domeinen zoals de vingers (dactylitis), peesaanhechtingen (tendinitis), betrokkenheid van de ruggengraat (spondylitis) en nagels.

Psoriatische artritis is een inflammatoire vorm van artritis, die bij tot aan 30% van de psoriasis patiënten voorkomt. Psoriatische artritis kan zwelling, stijfheid en pijn in en rond de gewrichten, nagelveranderingen en algemene vermoeidheid veroorzaken. Studies tonen aan dat het uitstellen van de behandeling van psoriatische artritis met zelfs maar zes maanden kan leiden tot permanente gewrichtsschade. Vroegtijdige herkenning, diagnose en behandeling van psoriatische artritis zijn cruciaal om pijn en ontsteking te verminderen en om schade aan de gewrichten te voorkomen.

Ondanks de beschikbaarheid van een aantal behandelingen, zijn er maar weinig huidige behandelingen die effectief de enthesitis en symptomen verzachten in de gewrichten en de huid. De verkoop van geneesmiddelen voor psoriatische artritis bereikte in de VS, de EU en Japan $4,5 miljard in 2015 en zal naar verwachting groeien tot $12,6 miljard in 2025, gedreven door een betere diagnostisering.
pardon
0
Wat te verwachten van glpg 1972 in juni.

GLPG1972 beschikt over een nieuw werkingsmechanisme met een mogelijke toepassing in artrose en is door ons ontdekt binnen onze samenwerkingsovereenkomst met Servier, een Frans farmaceutisch bedrijf.

In juni 2016 hebben we bekendgemaakt dat GLPG1972, een first-in-class kandidaatmedicijn gericht op de behandeling van artrose, aantoonbaar veilig en goed verdraagbaar is bij gezonde vrijwilligers in een Fase 1 studie, waarbij het middel voor het eerst aan mensen is toegediend. In deze studie leidde toediening van GLPG1972 bij deze vrijwilligers binnen twee weken tot aan 60% verlaging van een biomarker voor afbraak van kraakbeen. In 2017 willen we een klinische Fase 1b studie met GLPG1972 bij patiënten uitvoeren in de VS, waar we de volledige commerciële rechten bezitten. De aanvullende gegevens die het lopende niet-klinische programma naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017 zal opleveren, zullen onze samenwerkingspartner Servier naar verwachting in staat stellen een besluit te nemen over het al dan niet lichten van de optie om het molecuul in licentie te nemen voor verdere ontwikkeling in studies met artrosepatiënten buiten de VS.
MrBerth
0
PaulRD
0
quote:

MrBerth schreef op 4 jun 2018 om 07:35:


Zojuist gezien: 8000 in de bied op €86,88
Vandaag gaan we lekker omhoog!

88,48
lmr
0
quote:

MrBerth schreef op 4 jun 2018 om 07:35:


Zojuist gezien: 8000 in de bied op €86,88
Vandaag gaan we lekker omhoog!


Shorters die gaan coveren?
TurboJet
1
quote:

BeursBonobo schreef op 3 jun 2018 om 22:10:


[...]

Wat een hoopje onzin weer zeg, wat een niveau


Ik raad jou sterk aan eens wat inhoudelijks te plaatsen.
Verder dan mensen aanvallen op dit forum kom je niet. En daar zijn al heel wat print screens van, eenvoudig figuur die je uithangt.

Koop eens aandelen Gala ipv de hele dag hier zitten chatten.rakara
0
quote:

TurboJet schreef op 4 jun 2018 om 07:57:


[...]

Ik raad jou sterk aan eens wat inhoudelijks te plaatsen.
Verder dan mensen aanvallen op dit forum kom je niet. En daar zijn al heel wat print screens van, eenvoudig figuur die je uithangt.

Koop eens aandelen Gala ipv de hele dag hier zitten chatten.


Bovendien was jouw reactie zeer terecht, TurboJet. Ik denk dat onze bonobo maar wat de aap uithangt en ook niet alles 100 % begrijpt.
Mippert
0
De afgelopen maand ruim 10 euro erbij; als juni ons dat ook gaat brengen ben ik meer dan tevreden. Voor vandaag staan de seinen op fel groen, maar je weet natuurlijk maar nooit ......
BeursBonobo
0
quote:

TurboJet schreef op 4 jun 2018 om 07:57:


[...]

Ik raad jou sterk aan eens wat inhoudelijks te plaatsen.
Verder dan mensen aanvallen op dit forum kom je niet. En daar zijn al heel wat print screens van, eenvoudig figuur die je uithangt.

Koop eens aandelen Gala ipv de hele dag hier zitten chatten.


Wederom onderstreep je mijn reactie. Verder heb ik al meer inhoudelijk gepost dan jij posts heb en zit ik al een hele tijd in GLPG. Ik weet niet of je denkt mij bang te maken met print screens die je blijkbaar maakt? Wat een grap en erg zielig imo. Volgens mij drukte ik je vorige week trouwens nog ff op het 'inhoudelijke' feit waarom Arcelor niet kelderde toen je aan het janken was dat het niet normaal was dat AM niet flink omlaag ging vanwege de tarieven. Nu ben je aan het janken dat mensen die beleggen in dividend aandelen geen beleggers zijn, nou dan snap je toch gewoon helemaal niet wat beleggen überhaupt is. Al had ik dat al wel langer door, ik ga ook na deze post niet meer reageren of je helpen.
spitfighter
0
Ziet ernaar uit dat we hoog gaan openen. De vraag is echter wat er daarna gebeurt....
holenbeer
0
Langzamerhand mag je ook wel wat aangepaste adviezen en de impact daarvan verwachten, lijkt me. Of zouden de banken ook wachten op PhIII resultaten?
Oops!
0
Waar kan je die theoretische openingskoers vinden op het Bolero platform? Had het al eens gevraagd maar geen echte respons. Ik heb duidelijke aanwijzingen nodig want ik ben de slechtste zoeker.
zjordei
0
Gaan we de EUR88,50 vandaag vasthouden!? Iedereen een goede week gewenst!

Mvg,
Zjordei
5.632 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 278 279 280 281 282 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Galapagos Meer »

Koers 146,400   Verschil -0,40 (-0,27%)
Laag 144,600   Volume 94.790
Hoog 147,250   Gem. Volume 323.509
16-sep-19 14:23
label premium

Galapagos: Op naar goedkeuring

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium