Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
Bemoedigende data Galapagos voor potentiële lymfeklierkankerbehandeling
Beeld: iStock

Bemoedigende data Galapagos voor potentiële lymfeklierkankerbehandeling

(ABM FN-Dow Jones) Galapagos zal bemoedigende nieuwe resultaten presenteren van de lopende Fase 1/2-studie van CD19 CAR-T kandidaat, GLPG5101, als potentiële behandeling tegen recidief/refractair non-Hodgkin lymfoom op het jaarlijkse European Hematology Association congres. Dit meldde het Belgisch-Nederlandse biotechbedrijf vrijdag nabeurs.

Tijdens een mondelinge presentatie op 15 juni gaat Galapagos in op recente resultaten over de veiligheid en werkzaamheid van GLPG5101 bij patiënten met diffuus groot B-cellymfoom, folliculair lymfoom, marginaal zonelymfoom en mantelcellymfoom. 

"De presentatie bevat ook resultaten aangaande duurzaamheid en cellulaire kinetiek. Op de afsluitdatum van 20 december 2023 werden geen onverwachte veiligheidsbevindingen waargenomen en resulteerde behandeling met GLPG5101 in hoge complete responspercentages bij alle indicaties in deze patiëntenpopulatie die reeds zwaar voorbehandeld werd met eerdere therapieën", aldus Galapagos.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

 1. Galapagos gaat samenwerken met Adaptimmune
 2. Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos kopen verkopen

71% zegt kopen

17 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 jan de vakman 15 juni 2024 11:46
  Ja, galapagos kan wel een opkikkertje gebruiken, het aandeel is zwaar ziek, ernstige downnerituskoorts, denk ik!!
  Naar het slot van de week, waarde dat virus door het hele beursgebeuren, ik denk dat het nogal besmettelijk is, zelf hield ik de groene vlag nog in top, al was het met moeite!!
  Dat groen, de AEX schreef 0,54% rood, bij mij kwam +0,3% op het bord, opnieuw, dankzij Besi, de zware klap van gisteren knalde niet heel het weekresultaat in de puin, er bleef nog een plus van bijna 4% over, de grote chipjongens hadden het nakijken, die noteerden beiden rood, al staan ze giga hoog, natuurlijk!!
  Opnieuw trakteerde die ijsboer, op een mooie groene koers, Unilever steeg zo goed als 2%, we gaan aardig naar ATH denk ik, bravo engelandvaarder!!
  Meer groen had ik niet in de aanbieding, al haalde Shell bijna de groene streep, ze zetten zich tenslotte in voor groene windstroom, jammer, het mocht nog niet baten 0,26% rood, deze week!!
  KPN sprintte wat hij kon, maar het mooie slot, kon dit veelbelovende defensieve aandeel, niet op het droge krijgen, hij ging 0,40% nat!!
  Bij Aperam -3,61% moest de paraplu nog veel nadrukkelijker op, opnieuw een vette min van 3,61%, zijn grote broer zakte bijna het dubbele, door het ijs en AMG moet uitkijken, of hij gaat kopjeonder, met meer dan 10% verlies, er gloort licht aan het eind van de tunnel, topanalisten en Goldman Sachs, zien een gouden toekomst voor de metalen, al zien die zij het eerst bij goud en koper, maar de argumentatie daarvoor, geldt eigenlijk voor alle metalen en ijzer(Arcelor), RVS(Aperam) en Lithium(AMG) zijn momenteel spotgoedkoop, Warrethje zegt altijd, dat kwaliteit terugkeert naar een goede koers en bij Dalm is alleen ijzer laag geprijsd, al heeft Aaike fors schoonschip gemaakt en dat doet hij alleen, als er flink knaken aan valt te verdienen!!
  ING lijkt wel zo'n wielrenner, waar de truul van lek gaat, hij zakt als een baksteen, min 6,43%, zitten ze soms weer fors in Frankrijk, want het zijn altijd nogal drama magneten, nu ja, onder de 15E wordt hij weer koopwaardig, toch??
  Vanmorgen de tomaten in de kas verzorgt, ze doen het, als weinigen, met de piepers wel mooi, maar er zit slecht nieuws in de lucht, er dreigt een gevaarlijke, besmettelijke ziekte!!
  Je moet het dak repareren bij mooi weer, daarom heb ik de renovatie van de pijpen van spekkie ter hand genomen, want na 40 jaar trouwe dienst, moet er nu toch stevig vernieuwd worden!!
  Morgen, mogen we ons hart weer versterken, onder de bediening van het WOORD, de grote kranten waarschuwen voor heftige emoties bij al het voetbal geweld, de ICs melden dan een toevloed van hartpatieënten, daar heb je met dit Hemelse medicijn geen enkele last van, sterker nog, je krijgt er een blij gezond vrolijk hart van, daar staat de Grote Medicijnmeester(de HEILAND) garant voor!!
  Maandag hoop ik dat die dipkoorts weer onder de knie is, zodat we weer vrolijk gaan stijgen!!,SJALOOM!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.