Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Italië zet bankaandelen onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bonost 5 december 2016 09:43
    Hoezo slecht nieuws. Een hemelbestormers droom is niet uitgekomen in Italië. Niets slechts aan het nieuws dat een Italiaanse bevolking de wijziging in het Italiaanse bestel niet steunt.
    En de banken moeten nu zelf naar een oplossing zoeken i.p.v. hun hand ophouden bij de Italiaanse regering. Prima toch. Die aandelen van de andere Europese banken zullen snel weer opwaarts kijken, nu ze zien dat dit niet gebeurd en zij zelf de zaken verder moeten oppakken.
  2. [verwijderd] 5 december 2016 11:40
    overigens moet ik misschien even ter aanvulling geven, dat er ook linkse krachten anti-europa zijn. las net een tweet hierzo, die noemde het maxistische populisme.

    ik weet niet of nu.nl letterlijk mark rutte citeerd. maar er had op zich nog best achter kunnen staan: en daarom dappere strijders van de horde, deins niet terug maar, verover. voor de horde, voor azeroth.

    goed waar was ik gebleven, short gaan op italiaanse banken. ik moet nog even kijken wat er daar allemaal heeft afgespeeld. valt me op dat soms veel vage lieden er een groot aandeel in hebben. onoverzichtelijke boel.
  3. [verwijderd] 5 december 2016 12:30
    De bankaandelen zijn inmiddels al weer behoorlijk hersteld. Waar het de komende maanden om gaat is de stijging van de couponrenten in een aantal landen zoals Italië. Want dan wordt pas echt blootgelegd wat in de eurozone echt fout zit. Staatsschulden. Intussen kegelen we gewoon door richting 460 punten waar tot nu toe steeds een weerstand zat. Want met de kop in het zand valt er nog wel wat te verdienen met short gaan.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.