Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hoogervorst somber

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 november 2011 14:19
    Lekker belangrijk, maar ja, weer een lekker kop " Hoogervorst somber". Tja mensen, er zijn mmensen die veel belang hebben bij een neergaande beurs.

    Gelukkig gaat US hoger van start, dus dat negatieve geleuter si straks weer over. Totdat ze weer iets anders gevonden hebben om op te blazen.......
  2. [verwijderd] 29 november 2011 15:05
    Waarom waarom, Er heeft uiteindelijk niemand belang in het neergaan van de beurs. Dat gegeven is kennelijk voor jou niet voldoende om te moeten erkennen dat het systeem aan het vastlopen is en dat het juist jou niet uitkomt dat de index niet stijgt.Het gaat echter niet om wat jij wil, maar wat de realiteit is. Ik ben er van overtuigt dat in jouw visie het vorig jaar onbestaanbaar werd geacht dat een land failliet zou gaan. Laat staan straks misschien wel Italië. De realiteit schuift steeds een stukje verder op..
  3. Gordon_Gekko 29 november 2011 15:26
    Banken hebben obligaties nog in de boeken tegen de nominale waarde of net iets minder. Echter als je Griekse, Italiaanse, Portugese en Spaanse leningen zou herwaarderen tegen actuele waarde zouden nagenoeg alle banken technisch failliet zijn. Iets wat uiteraard niet meer beheersbaar zou zijn. Daarmee is alles gezegd. Dit is geen verwachting, dit is een feit.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links