Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Bitcoin verliest meer dan 40% in 7 dagen

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 maart 2020 09:07
    quote:

    Anton78 schreef op 18 maart 2020 16:29:

    Mijn god, Bitcoin bestaat dat ook nog. Blik op de koers doet mij vermoeden dat zelfs de onderwereld last heeft van Corona stress.

    Snel naar 0 en verder....
    Gauw terug naar je aandeeltjes dan maar.. veel beter voor de lange termijn.
    AEX begin 2016 - 400
    AEX nu - 400

    BTC begin 2016 - $ 450
    BTC nu - 5400 $

    Hmmm...
  2. tampi 19 maart 2020 09:07
    quote:

    GoldenTiger schreef op 18 maart 2020 18:03:

    [...]

    99,99% van de bevolking snapt er niks van, zelfs nerds niet, daarom wordt het ook nooit wat.
    Sterker nog 99.99% snapt helemaal niets van geld.

    De rijkdommen worden momenteel verplaatst van arm naar rijk. Het gebeurt gewoon letterlijk voor je neus. Het Coronavirus wordt gebruikt als afleiding voor de financiele crisis. Normaal wordt oorlog gebruikt als afleiding. Maar dat is nu niet nodig met alle bange mensen die thuis zitten en TV kijken.

    Wat doe je met lastige mensen, die maak je eerst flink bang. Sluit ze op, neem hun vrijheid af, dan kun je gecoordineerd het monetaire systeem te laten vallen. En kom je als overheid als held terug met de oplossing, door nieuwe fiat in te voeren.

    De massa psychologie, gecreeerd door angst, wordt nu maximaal ingezet. En nee, dit is geen film, dit gebeurt gewoon voor je neus. En 99% van de mensen diet het niet.

    Als ik het goed heb, dan gaat Bitcoin serieus knallen, nadat duidelijk wordt dat er een serieuze schulden probleem is.

    Daar is Bitcoin voor gecreëerd.

  3. [verwijderd] 19 maart 2020 09:39
    quote:

    fymanth schreef op 18 maart 2020 14:15:

    Hopen dat de bitcoin verdwijnt. koop voor de gein eens diazepam op internet. Legaal niet te koop, maar wel via sites met bitcoin te kopen. bitcoin is zeker een criminele munt Geobeo. En uiteraard de manier om geen belasting te betalen.
    We hebben helemaal geen bitcoin nodig nu het mogelijk is om bijvoorbeeld via transferwise ook via blockchain gewoon geld over te kunnen maken. Bitcoin levert geen extra waarde en er staat ook niets tegenover, wel handig voor praktijken die wettelijk niet mogen. Maar ja gedoog beleid werkt dat in de hand....... En waar geld verdient kan worden wordt gedoogd. want gedogen is geen moraal hebben als je andere belangen voorop stelt.
    Wat mij opvalt is dat je dit soort gedesinformeerde onzin berichten altijd leest in tijden dat de BTC prijs omlaag gaat.
    Maar om je redenering even door te trekken, zullen we internet dan ook maar afschaffen? Werkt ook alleen maar criminaliteit in de hand.
  4. efreddy 19 maart 2020 17:36
    quote:

    fymanth schreef op 18 maart 2020 14:15:

    Hopen dat de bitcoin verdwijnt.
    Bitcoin is een blijver tot spijt van wie het benijd.

    En dat schreef ik reeds in 2014 toen de BTC rond de 400€ noteerde na een daling van ruim 60 %,Trouwens niet enkel Bitcoin,er is ook voldoende ruimte voor andere crypto en wat de criminaliteit betreft , de $ heeft een duidelijke voorsprong op de € die als tweede gerangschikt staat en de Bitcoin moet nog een hele lange weg afleggen vooraleer die zelfs maar in de buurt komt.
29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.