Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Prijsanalyse bitcoin: crisis op komst

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

45 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. tampi 12 juli 2019 10:09
    quote:

    Willempie3 schreef op 12 juli 2019 07:19:

    Bitcoin is niet geschikt als wereld-geld. De transacties kosten teveel energie . Als ik naar de Albert Heijn ga en met bitcoin betaal, dan is het waanzin om dit in duizenden computers wereldwijd te gaan registreren.
    Wat er vooral gebeurt met bitcoin is kopen en vasthouden. speculatie met relatief weinig transacties.
    Als alle transacties geregistreerd worden, kun je er ook achterkomen wie er bitcoins bezit. Dus kun je ze ook verbieden, zeker een overheid.

    Trump is geen fan van bitcoins, dus ik zou maar verkopen.....
    Zowel Trump als Powell praten negatief over cryptomunten.

    Met Bitcoin hoef je niet meer slaafs op te volgen wat wereldleiders en Centrale banken te zeggen hebben over jouw geld.

    Wereldleiders en Centrale bankiers zullen nooit "een grote fan" zijn van Bitcoin. Ze hebben geen controle over Bitcoin.
    Het verschil met Libra: De Libra kun je als overheid of centrale bank gewoon tegenhouden. Met Bitcoin lukt dat niet. Het besef is al aanwezig.

    Met Bitcoin heb je je financiële vrijheid terug. Jij kunt nu zelf bepalen wat je met je geld doet, en waar(aan) je het uitgeeft, zonder het ge-eikel van centrale banken en wereldleiders. Logisch dat Trump geen fan is.
  2. [verwijderd] 12 juli 2019 11:42
    quote:

    Bertpeer schreef op 8 juli 2019 19:22:

    Ik ben ook verzamelaar van munten.tastbaar is mooi...de Romeinse en Griekse zijn bizar mooi en stijgen al eeuwen dus geen hype.
    Ik spaar naast digitale munten (BTC) ook munten van het koninkrijk der Nederlanden, inderdaad tastbaar en mooi; word ik gelukkig van. Maar BTC is voor mij ook "tastbaar", wellicht komt dat deels ook door de kennis die ik sinds 2012 heb opgebouwd. Het is echt in mijn bezit, ook al is het digitaal. De waarde van BTC daarentegen is een ander verhaal en dat is vanuit historisch oogpunt ook niet zo gek, het bestaat immers pas een paar jaar.
  3. [verwijderd] 12 juli 2019 14:18
    quote:

    ton123 schreef op 12 juli 2019 14:00:

    Denk dat een grootschalige hack van een handelsplatform nog steeds grootste bedreiging is voor crypto munten. Want blockchain was zogenaamd veilig en onafhankelijk...echter de praktijk wijst anders uit.
    Zo ongeveer les 1 in crypto is dat je je gekochte munten niet op de exchange moet laten staan maar naar een persoonlijke wallet moet sturen. Een blockchain is heel iets anders dan een handelsplatform en de blockchain - in ieder geval die van bitcoin - is inderdaad nog nooit gehacked.
  4. geobeo 15 juli 2019 11:13
    quote:

    ton123 schreef op 12 juli 2019 14:00:

    Denk dat een grootschalige hack van een handelsplatform nog steeds grootste bedreiging is voor crypto munten. Want blockchain was zogenaamd veilig en onafhankelijk...echter de praktijk wijst anders uit.
    Denk dat een grootschalige hack van een handelsplatform nog steeds grootste bedreiging is voor EUR en USD valuta. Want EUR en USD was zogenaamd veilig en onafhankelijk...echter de praktijk wijst anders uit.

    www.bloomberg.com/news/articles/2014-...
45 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.