Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Prijsanalyse bitcoin: crypto voor de centrale bank

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 juli 2019 12:45
    er zijn veel tegenstrijdigheden te vinden in die cryptomania; men wil de macht/monopolie vd (centrale)banken breken door een ander de macht, cq monopolie te geven? Dat is een van de regen id drupverhaal!

    Het huidige systeem kan op zich prima functioneren, maar het draait allemaal om goed beheer en tegengaan van misbruik/machtsposities e.d.

    In mijn optiek is het systeem uitgehold en zal het zwichten onder de schuldenberg of door falende/haperende technologie.

    Als internet het laat afweten, of oorlogen met EMPbommen worden beslecht dan heeft een cryptocurrency 0,00 waarde!

    Ik verwacht niet dat we met edelmetalen gaan betalen, maar zou mij niets verbazen als goud gebruikt zal worden om een nieuwsysteem fundament te geven...een Big Reset is m.i. goed denkbaar, maar wanneer hangt af van de kritieke massa m.b.t. vertrouwen...dat kan op zich nog wel even duren, maar ook plots overnight spelen.

    Dat er een cryptomunt gebruikt gaat worden ipv papier is best denkbaar, maar niet door een uitvinder die in staat is om alle macht naar zich toe te trekken. Als banken werkelijk straffeloos onbeperkt geld uit het niets kunnen drukken, dan kunnen ze de BTC makkelijk op de knieën krijgen (ik ga niet zeggen hoe, maar is kinderlijk eenvoudig)
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.