Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Vastned AEX:VASTN.NL, NL0000288918

Laatste koers (eur) Verschil Volume
24,400   +0,500   (+2,09%) Dagrange 24,000 - 24,450 2.826   Gem. (3M) 9K

Forum Vastned geopend

2.277 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 114 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 am1993 2 juli 2018 18:14
    quote:

    junkyard schreef op 2 juli 2018 15:42:

    Als dit (volgens ING) steeds meer waarschijnlijk wordt, dan zal dit Vastned
    (en andere NL vastgoedbeleggers) toch fors raken. Deze kansen zijn nog steeds lastig in te schatten.
    Dat fors raken zal wel meevallen, omdat we allebei vermoeden, dat Vastned dan al lang in de porto van Aat van Herk zit. En terecht. De toenemende waarde van het onroerend goed is wat echt telt de komende jaren en ik zie liever waardevermeerdering dan dividend, hetgeen een fonds steeds leeg trekt en daardoor blijven mooie kansen liggen vanwege minder liquiditeit. Dus weg met dat dividend.
    Terug naar vandaag. De m.i. toch al weinig deskundige ING "analist" kijkt nu ineens 2 jaar vooruit. En toevallig zitten er ook nog 2 shorters in Vastned die nog even moeten incasseren. Roept u maar.
    Wél weer een mooie instapkans die ik uiteraard niet heb laten liggen. Fors ingeslagen vandaag rond de € 38,50, zoals u heeft kunnen lezen. Durfde het op € 38,10 even niet aan, maar had daar met een slotkoers van € 38,55 wel weer fors op verdiend. Omzet ruim 82.000 stuks met bijna 9.000 stuks in de slotveiling. Leuke handel vandaag. Weer aardig wat turbo's in bezit en de lage turbo's zijn inmiddels uitverkocht hoorde ik bij de Commerzbank. We gaan kijken wat het vervolg is op deze dreun. Ik vermoed dat een hoop verkopers vandaag spijt gaan krijgen. Ik heb in ieder geval de tijd en blijf het uiteraard goed volgen.
  2. forum rang 4 junkyard 2 juli 2018 23:44
    De volgende tekst in het gepubliceerde ING rapport vind ik het meest interessant:

    The recent failure to acquire the minority in Vastned Retail Belgium and being priced at the top end of EU retail REITs on cash flow suggests more downside for the share price and we downdgrade Vastned to SELL.

    Naar mijn mening is Vastned niet goed vergelijkbaar met de overige EU retail REITs. Overige REITs zitten voornamelijk in afgesloten winkelcentra die continu vernieuwing nodig hebben om relevant te blijven, Vastned bezit voornamelijk kwalitatief hoogwaardige panden in de beste historische binnensteden, panden die vaak al honderden jaren het middelpunt van de stad zijn en een natuurlijke aantrekkingskracht hebben. Naar mijn idee zit er een lager risico / rendement op deze panden, waardoor logischerwijs ook lagere cash flow wordt gegenereerd.

    Wel met ING eens dat er geen rek in het dividend zit, mede door het mislopen van overname Vastned Belgium. Alleen een aandeleninkoop beneden intrinsieke waarde kan dit plaatje echt verbeteren, dit voegt nu meer waarde toe dan de aankoop van kwaliteitspanden tegen extreem lage yields (aub geen volgende Barcelona trip / flirt voor de CEO). Daarnaast mag Vastned werken aan een lagere financieringslast, en verlenging van kredietlijnen, wat kan bijdragen aan het resultaat (+ verlaging renterisico). Wachten tot de 110 miljoen convertible bond afloopt in april 2019 levert een te groot repricing risico op.
  3. forum rang 7 am1993 3 juli 2018 14:46
    Tot gisteravond zeer laat ING-rapport zitten doorlezen. Moet je wel een paar uurtjes voor uittrekken:). Volgens het ING rapport zou de waarde van het onroerend goed van Vastned de komende jaren nauwelijks toenemen. Zou wel op ongeveer € 46 of € 47 blijven staan. Ook de dividendverwachting houden ze op peil. En een onderwaardering van circa 20% voor Vastned vinden ze ook normaal, dus vandaar die € 38.
    Kan helaas het rapport hier niet meer vinden. Blijkbaar is de betreffende post verwijderd. Jammer, want wilde het rapport graag bewaren. Kan iemand het hier nog een keer posten of weet iemand waar het is in te zien? Hoor ik graag. Vandaag blijft vastned goed liggen. Kijken wat de markt doet, als de info is verwerkt. Zelf verwacht ik een verdere/gestage stijging de komende weken.
  4. [verwijderd] 3 juli 2018 16:15
    quote:

    am1993 schreef op 3 juli 2018 14:46:

    Tot gisteravond zeer laat ING-rapport zitten doorlezen. Moet je wel een paar uurtjes voor uittrekken:). Volgens het ING rapport zou de waarde van het onroerend goed van Vastned de komende jaren nauwelijks toenemen. Zou wel op ongeveer € 46 of € 47 blijven staan. Ook de dividendverwachting houden ze op peil. En een onderwaardering van circa 20% voor Vastned vinden ze ook normaal, dus vandaar die € 38.
    Kan helaas het rapport hier niet meer vinden. Blijkbaar is de betreffende post verwijderd. Jammer, want wilde het rapport graag bewaren. Kan iemand het hier nog een keer posten of weet iemand waar het is in te zien? Hoor ik graag. Vandaag blijft vastned goed liggen. Kijken wat de markt doet, als de info is verwerkt. Zelf verwacht ik een verdere/gestage stijging de komende weken.
    Wereldhave Forum: 2 jul 2018 om 20:03
  5. forum rang 7 am1993 4 juli 2018 09:38
    Er viel me trouwens wel iets op. Dit is een zeer omvangrijk rapport. Het maken en intern controleren/afstemmen en daarna drukken en nogmaals zorgvuldig checken ervan, heeft de betreffende afdeling ING behoorlijk wat tijd gekost. Op 2 december 2015 vertrok de laatste shorter uit Vastned. Frappant is, dat op 9, 10 en 11 mei 2018 (iets meer dan 1½ maand voor het verschijnen van dit rapport) zowel BNP Paribas als Polygon Global Partners een shortpositie innemen. Zouden zij hier weet van hebben gehad? Bij Wereldhave zie je op 16 en 24 mei trouwens iets soortgelijks. Toeval bestaat niet, zei mijn vader altijd:).
  6. forum rang 7 am1993 7 juli 2018 10:31
    Tja, wat kunnen we zeggen van de afgelopen week? Na de doffe dreun van maandag a.g.v. het ING-rapport met een laagste koers van € 38,05, veerde de koers op naar € 39,25 aan het einde van de week. De geloofwaardigheid van dit rapport v.w.b. het gedeelte over Vastned staat blijkbaar ter discussie.

    Opvallend is ook, dat als gekeken wordt naar beide shorters op shortsell.nl, de statistiek op nul staat (met andere woorden: beide partijen zouden geen shorts meer in bezit hebben), terwijl de laatste melding dateert van 5 juli met nog een shortpositie van circa 0,94%. Misschien is een AFM - melding nog niet verwerkt. Zien we maandag wel. Ook de combinatie van (na jaren) een shortpositievlak vóór het uitbrengen van dit rapport blijft erg opvallend.

    Mochten de shorters echt weer op nul staan, dan kunnen we over tot de orde van de dag. Het gaat tenslotte over de waarde/koers van het Vastned - aandeel en € 2 erbij en je hebt als belegger je 5% "DIVIDEND" binnen, dus die hele discussie rondom dividend is m.i. feitelijk geneuzel. Van mij mogen van dat dividend mooie panden aankopen. Levert meer op per aandeel.

    Verder met de statistieken. Net als na een hoge dividenduitkering, moeten de statistiekjes de tijd hebben om weer te gaan normaliseren, zodat ze beter zijn af te lezen en/of te interpreteren. Daar is een week net te kort voor.
    Toch maar even melden wat we zien.

    De maandcurve staat nog in de plus (boven 0 en boven 50- niveaus) maar buigt iets naar beneden. Dat komt, omdat de koers van € 42,75 in mei een dreun heeft gekregen naar circa € 38 in juli.

    De weekcurve staat nog steeds naar beneden gericht. Reageert, net als de maandcurve traag op bewegingen, dus verder herstel zal leiden tot een afvlakking en later een draai naar boven. Geeft wel aan, dat de kou nog niet uit de lucht hoeft te zijn, zoals ik al eerder heb aangegeven. Daarom moet weer gekeken worden naar de korter lopende timeframes om te zien wat er aan komt of KAN komen uiteraard.

    De dagcurve dan: staat < dan 0 en <50, maar maakt een draai naar boven. Heeft nog een behoorlijk traject af te leggen om >0 en >50 te komen. Geeft aan, dat de "wil" er wel is om hogere koersen te zetten. In de tussentijd kan je dan te maken krijgen met ineens korte spikes naar beneden, maar ook naar boven. Geeft wel aan, dat, als je de tijd hebt/neemt met dit aandeel, je op de huidige standen kan aankopen en bijkopen op dips. Zagen we dus afgelopen donderdag (voorzichtig) en vrijdag (versneld) gebeuren.

    De vijf-uurscurve dan. Is eigenlijk mijn favoriet om af te lezen. Ook hier nog de curves <0 en <50, maar draaiend naar boven en er erg dichtbij om door te breken. Na doorbraak van deze niveaus volgt meestal een dip (waarom mag Joost weten. Bodempje testen?), waarna de stijging zich stabieler voortzet. Neerwaartse koersrisico's nemen dan sterk af. De MACD heeft trouwens een positieve crossing gemaakt over drie timeframes van 5 uur en de stochastic oscillator staat inmiddels weer op 50, dus dat onderbouwt de stijgingen die we afgelopen donderdag en vrijdag zagen.

    De uurcurves tenslotte. Neem ik over het algemeen als kennisgeving aan, want ik vind het timeframe te kort om van invloed te zijn op een beleggingsbeslissing. Ik ben geen daghandelaar (meer:)). Zoals verwacht staan hier alle curves >0 en >50. De Bollinger Bands lopen omhoog, maar langzaam. Geeft aan dat er ruimte is voor een gestage stijging.

    Samengevat: De klap van maandag lijkt verwerkt in de koers en beleggers beginnen weer hun eigen plan te trekken. Dat kan leiden tot hogere koersen, mede i.v.m. middelingsaankopen. Voor "LT- believers" in Vastned is dit niveau een buitenkansje. Ziet er m.i. goed uit, vooropgesteld, dat de beleggershemel (AEX/DAX/DOW/S&P e.d) niet naar beneden komt vallen. Zit nu zelf halfvol met turbo's en volg de ontwikkelingen van dit pareltje:) nauwgezet.
    Let wel: Dit is geen beleggersadvies! U moet zelf maar uitmaken wat u m.b.t. Vastned doet. Bent u vast wel oud en wijs genoeg voor. Prettig weekend en/of prettige vakantie.
  7. forum rang 7 am1993 14 juli 2018 16:09
    Wat kunnen we zeggen van de afgelopen week? Na de doffe dreun van vorige week maandag a.g.v. het ING-rapport met een laagste koers van € 38,05, veerde de koers op naar € 39,90 aan het einde van de week. De koers is zelfs boven de € 40 geweest. De geloofwaardigheid van dit rapport v.w.b. het gedeelte over Vastned staat blijkbaar inderdaad ter discussie.

    Opvallend is ook, dat als gekeken wordt naar de shorters op shortsell.nl, de statistiek op 0,54 staat. Polygon heeft op 9 juni weer een shortpositie ingenomen, maar of die daar de afgelopen week iets mee opgeschoten is, valt dus te betwijfelen. Een weinig zinvolle actie denk ik, mits zij meer weten dan u en ik, maar anders hadden we wel meer handelaren/verkopers in de markt gezien. Een non - event denk ik dus.

    Verder met de statistieken. Net als na een hoge dividenduitkering, moeten de statistiekjes de tijd hebben om weer te gaan normaliseren, zodat ze beter zijn af te lezen en/of te interpreteren.

    De maandcurve staat nog in de plus (boven 0 en boven 50- niveaus) maar buigt iets naar beneden. Dat komt, omdat de koers van € 42,75 in mei een dreun heeft gekregen naar circa € 38 in juli. Er ontstaat wel een zogeheten "hanging man" hetgeen intraday (voor daghandelaren), meestal een topformatie aangeeft, maar in de lange termijncurve aangeeft, dat sprake is van herstel van de koers. Als de koers volgende week verder stijgt dan de € 39,90, dan wordt de opwaartse trend bevestigd.

    De weekcurve staat nog steeds naar beneden gericht. Reageert, net als de maandcurve traag op bewegingen, dus verder herstel zal leiden tot een afvlakking en later een draai naar boven. Geeft wel aan, dat de kou nog niet uit de lucht hoeft te zijn, zoals ik al eerder heb aangegeven. Daarom moet weer gekeken worden naar de korter lopende timeframes om te zien wat er aan komt of KAN komen uiteraard.

    De dagcurve dan: staat < dan 0 en <50, maar maakt een verdere draai naar boven. De stijging van de vorige week wordt hiermee bevestigd. Heeft nog een behoorlijk traject af te leggen om >0 en >50 te komen. Geeft aan, dat de "wil" er wel is om hogere koersen te zetten. In de tussentijd kan je dan te maken krijgen met ineens korte spikes naar beneden, maar ook naar boven. Geeft wel aan, dat, als je de tijd hebt/neemt met dit aandeel, je op de huidige standen nog steeds kan aankopen en bijkopen op dips. Zagen we net als vorige week afgelopen woensdag en donderdag (voorzichtig) en vrijdag (versneld) gebeuren.

    De vijf-uurscurve dan. Is, zoals bekend, mijn favoriet om af te lezen. Hier staan de curves inmiddels >0 en >50, dus de vorige week verwachte doorbraak heeft plaatsgevonden. Ik gaf vorige week aan: Na doorbraak van deze niveaus volgt meestal een dip (waarom mag Joost weten. Bodempje testen?), waarna de stijging zich stabieler voortzet. Is dus precies zo gebeurd. Neerwaartse koersrisico is volgens mij, sterk afgenomen. De MACD, RSI en de stochastic oscillator onderbouwen de stijging die we afgelopen week zagen.

    Samengevat: De klap van vorige week maandag lijkt verwerkt in de koers en beleggers beginnen weer hun eigen plan te trekken. Dat kan leiden tot hogere koersen, mede i.v.m. middelingsaankopen. Voor "LT- believers" in Vastned is dit niveau, naar mijn mening, nog steeds een buitenkansje. Ziet er m.i. goed uit, vooropgesteld, dat de beleggershemel (AEX/DAX/DOW/S&P e.d) niet naar beneden komt vallen. Zit zelf nog steeds halfvol met turbo's en volg de ontwikkelingen van dit pareltje:) nauwgezet.
    Let wel: Dit is geen beleggersadvies! U moet zelf maar uitmaken wat u m.b.t. Vastned doet. Bent u vast wel oud en wijs genoeg voor. Prettig weekend en/of vakantie.
  8. forum rang 7 am1993 14 juli 2018 16:52
    Correctie op voorgaande post m.b.t. de maandcurve.
    Ik had aangegeven, dat daar een "hanging man" te zien was hetgeen in de maandcurve een teken kan worden van herstel van de koers. Als ik de candlestick uitvergroot in de statistiek, dan blijkt het geen "hanging man" te zijn, maar een zogeheten "hammer". Dat past dus ook veel meer in mijn voorgaande analyse, maar had dit nog niet verwacht op deze korte termijn. Een "hammer" markeert doorgaans eveneens een omkeerpatroon, maar dan naar boven. Een "hammer" geeft aan dat de verkopers in 1e instantie de overhand hadden (klopt helemaal), maar dat de bulls de touwtjes weer in handen hebben genomen (klopt ook helemaal). Maar.... de maand is nog niet voorbij, dus ik wil op de lagere timeframes nog wel wat bevestiging zien. We zijn in ieder geval op de goede weg.
  9. forum rang 7 am1993 16 juli 2018 19:14
    Leuk. De koers weer op € 40,20, terwijl de handel (de shorters?) gedurende de hele dag met een paar stukjes, de koers lager probeerden te drukken. Lukte niet echt. Steeds als de koers wat lager werd gezet kwamen er weer kopers. Dat was niet de bedoeling:). Bevestigd, dat de uptrend aan kracht windt. Prima. Nog steeds spijt, dat ik geen turbo's durfde bij te kopen bij € 38,05:).
    Hoe leuk kan beleggen zijn in een top fonds als Vastned?
  10. forum rang 7 am1993 21 juli 2018 16:52
    Ook gisteren was de handel weer actief om de koers te drukken met 4 of 5 stukjes. Kan wel kloppen, want beide shortpartijen hebben sinds deze week weer een shortpositie van totaal 1,04%. Lukte wederom niet, want steeds kwamen er weer kopers. Wat de shorters er nu nog op willen/kunnen verdienen ontgaat me. Wie het weet mag het zeggen, want de reactie op het ING-rapport is geneutraliseerd. De statistieken staan neutraal met (in deze week) per saldo € 0,10 verlies. Op 2 augustus voorbeurs de halfjaarcijfers.
    Er is m.i. reden tot optimisme. Voor negativisme zie ik zo direct geen gronden. Iemand van u misschien?
    De waarde van de panden op de toplocaties is m.i. aanzienlijk gestegen en wat te doen met de gelden die klaar lagen om Vastned Belgium in contanten over te nemen? Toppanden zijn nu wel erg aan de prijs, dus door (wederom) een aandeleninkoop zou de intrinsieke waarde per aandeel toenemen en het dividend op niveau kunnen blijven., hetgeen weer goed is voor de koersontwikkeling. Afwachten maar. Prettig weekend.
  11. forum rang 7 am1993 24 juli 2018 13:55
    Vandaag kwamen de cijfers van Wereldhave en ging er, tot nu toe, 1,5% van de koers van Wereldhave af, op basis van de toch wel tegenvallende cijfers. Mede als gevolg van wéér afboekingen op de waarde van het onroerend goed.
    Op de IEX forumsite van Vastned staat onder "Overzicht", gedateerd 23 juli, een mooi stukje van Nico Inberg, getiteld "Vastned: politiek vs van Herk". Mijn advies: lezen. Geeft wel aan hoe belangrijk het is om je, als belegger, meer te richten op de toevoeging van waarde aan het onroerend goed en wat minder op het dividend, ofschoon dat bij Vastned nog steeds zo'n 5% is. Vastned blijkt een "pareltje" v.w.b. haar onroerend goed en heeft prima management. Wisten we al, Maar toch prettig om dat door een deskundige als Nico Inberg weer eens bevestigd te zien. Beter dan door een "analist van de ING" waarvan gebleken is dat die er steeds behoorlijk naast zit te kleunen en nagenoeg alle vastgoedmaatschappijen in Nederland over één kam scheert en niet ziet welke bijzondere positie Vastned daarbij in neemt. Ik zit er nog steeds behoorlijk in, heb schitterend kunnen middelen bij de onverwachte daling die zich heeft voorgedaan en zal zéker niet aarzelen om mijn porto uit te breiden als de gelegenheid zich voordoet. Bijvorbeeld als de statistieken hun huidige (grotendeels) neutrale stand wijzigen en de stijgende trend weer wordt hervat. Het niveau van € 42,40-€ 42,70 , waar we al diverse keren hebben gestaan, moet dan weer te halen zijn. Mogelijk zijn de halfjaar - cijfers van Vastned op 2 augustus een mooie aanleiding daartoe.
  12. forum rang 7 am1993 24 juli 2018 17:46
    De shorters deden vandaag weer hun best. Gelijk bij opening de koers naar de € 19,10 zetten, zag ik. Tussentijds, als de koers weer gewoon hersteld is weer met zowat 6.000 stuks de koers lager proberen te zetten en vervolgens, als de koers wéér is hersteld in de nabeurshandel nog even met ruim 4.000 stuks de koers gelijk € 0,20 terug zetten. Doe je niets aan. Is handel. Poging om de beleggers onzeker te maken. Jammer dat de NAVV/intrinsieke waarde van dit fonds waarschijnlijk op € 46 staat, dus mijn devies blijft: lekker vasthouden dit pareltje en bijkopen op lagere koersen.
  13. forum rang 7 am1993 25 juli 2018 18:02
    Omzet vandaag 6.894 stuks. Koers € 0.15 hoger dan slot van gisteren. Slotvolume 3.081 stuks, dus bijna halve dagomzet:). Leuk om weer eens te zien als de handel zich er niet mee bemoeit. Neutraal en koopwaardig, zoals ik al aangegeven had. Wachten op duidelijke(re) signalen. Even druk, dus paar daagjes geen commentaar. Ik nodig alle lezers (dat zijn er toch nog wat) uit om zelf hier hun mening over vastned eens te posten. Bij voorbaat dank.
  14. forum rang 4 junkyard 30 juli 2018 19:52
    Vandaag een tikje tot beneden de 39, mogelijk doordat de lange rente een duwtje omhoog kreeg.

    Vastned Belgium heeft de boeken geopend, weinig verrassende cijfers (geen aankopen / verkopen), het ziet er vlak uit. Verhoogd resultaat door lagere rentelast, wat al bekend was.

    Wel enkele opvallende teksten, een zeer voorzichtige toon wordt aageslagen:

    De huurprijzen staan onder druk in alle segmenten (high street shops, shoppingcenters en out of town retail). De marges van retailers staan onder druk en zij trachten lopende huurprijzen te heronderhandelen of te koppelen aan de gerealiseerde omzet. De prime rent voor winkels van 150 m² in Brussel en Antwerpen blijft echter stabiel. Voor grote winkels dalen de huurprijzen, zelfs in topsteden als Antwerpen en Brussel.
    Wij verwachten op korte en middellange termijn dat boven-vermelde trend aanhoudt en dat markthuren in commercieel
    vastgoed stagnerend tot licht dalend zullen zijn.

    De vraag van retailers naar beschikbare winkelruimte blijft onder het overjaarse gemiddelde. Hierdoor zal de leegstand, vooral in de kleinere steden nog toenemen. Er is te weinig instroom van nieuwe internationale retailers waardoor er zelfs in topstraten hier en daar leegstand ontstaat. De marges van retailers blijven onder druk staan, onder meer door e-commerce.
    Topsteden als Antwerpen, Brussel en Gent dienen te waken over hun bereikbaarheid voor geïnteresseerde shoppers.

    De waarde van de vastgoedbeleggingen van Vastned Retail Belgium is in zekere mate conjunctuurgevoelig. Buiten de absolute toplocaties is er in de huidige conjunctuur een verhoogd risico op leegstand. Dit verhoogd risico kan aanleiding geven tot een dalende waarde van de vastgoedportefeuille in de tweede jaarhelft van 2018.
  15. forum rang 7 am1993 31 juli 2018 13:42
    Sluit me aan bij de tekst van Junkyard. Staat in het rapport. Vermeldenswaard is zeker de aanzienlijke daling van de financieringslasten. Voorlopig ook geen herfinanciering nodig tot 2022, dus dat is gunstig. Stijging van de korte of lange rente heeft dus nauwelijks invloed op het resultaat. Bovendien is nagenoeg alles afgedekt met renteswaps.
    Handel probeert weer de koers met kleine aantallen naar lagere niveaus te brengen, hetgeen zowel gisteren als vandaag (tot op heden) steeds lukt. Daardoor kunnen ze de aandelen goedkoop binnentrekken en gelukkig zijn er ook échte beleggers, die weten waar ze mee bezig zijn, dus die kopen dan ook weer lekker bij. Daardoor Wat koersdips onder de € 39. Vandaag diep € 38,60 en hoog € 39,15. Lekker beweeglijk, dus sla uw slag. Ik heb nog niet gekocht of bijgekocht. Ik blijf mijn porto aanhouden. Ik wacht op resultaten van Vastned Nederland op 2 augustus.
    Ik kan bijna wel voorspellen wat "onze" ING - analist gaat publiceren n.a.v. resultaten:). Mede gelet op de m.i. opvallende link tussen het (na jaren)innemen van shortposities door partijen en de publicatie van het ING - rapport over o.a. Vastned. Er is namelijk sinds kort wéér een shortpositie van Polygon van iets meer dan 0.5%.
    Dus hoe gaat dat bericht m.i. luiden? Tegenvallend resultaat Vastned. Met wat onduidelijk bla, bla er in. Shorter blij, want een deel van de beleggers zal er wel weer blind op gaan verkopen. ECHTE beleggers ook blij, want die kunnen waarschijnlijk op lagere koersen weer bijkopen. Kan ook héél anders uitpakken, dus de koers kan ook gelijk (bijvoorbeeld) € 2 omhoog. We gaan het zien. Wél leuk die spelletjes. Maar is beleggen dat niet altijd?
2.277 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 114 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.