Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Prijsanalyse: Bitcoin even stuurloos

Madelon Vos

Auteur:

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Reacties

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Floralys 31 maart 2018 17:33
    Het is een ordinair piramidespel dat schaamteloos wordt gepromoot door lui met een financieel belang.
    Overigens is gisteren de zogenaamde 'death cross' opgetreden in de daggrafiek van BTC en zitten we nu dus grafiektechnisch in een bearmarket.
    Dat laat onverlet dat de verwachte verdere neergang van BTC met flinke horten en stoten zal plaatsvinden. Gezien de beweeglijkheid van de cryptomarkt valt er voor traders nog een leuke cent te verdienen.
    Vasthouden in de hoop dat BTC volgend jaar veel meer waard is (HODL) is wel het domste wat je kunt doen; dat is al haast een gegarandeerde financiële ondergang.
    Zie ook het fonds van Cyber Capital. Die jongens beloofden dat zij voor beleggers wel even de krenten uit de cryptopap zouden halen. Minimale inleg 100.000 euro en gestart op 1 januari. Inmiddels is het fonds al 60% minder waard. Still counting. Let maar op: dit fonds bestaat binnen afzienbare tijd niet meer.
  2. [verwijderd] 1 april 2018 09:34
    quote:

    Zittenblijver_ schreef op 29 maart 2018 09:21:

    [...]

    Alsof je dollars koopt van euro's, om daar later meer euro's voor proberen te krijgen. Geld heeft waarde omdat dat we dat met z'n allen zo hebben afgesproken. Dat is het hele doel van het minen, je hebt daadwerkelijk vermogen nodig om aan een bitcoin te komen (elektriciteit in dit geval). Nu is bitcoin aardig bekend en echt geld waard, zoals een briefje van 10 dat ook is. Eén van de vereisten van waardepapier is dat er geen grote fluctuaties zijn in wat je ervoor kunt kopen. Nu er een bandbreedte van 6.000-10.000 dollar is, kun je echt wat met bitcoin als ruilartikel. Of het nou beter dan euro's is daarbuiten gelaten.

    Disclaimer: Auteur gelooft in cryptocurrency, maar niet in de huidige. Heeft zelf geen 'positie.'
    zittenblijver,

    jij vindt een prijsrange van > 40% binnen een tijdsbestek van minder dan een week geen grote fluctuatie voor valuta ? Kijk jij weleens naar de alutamarkt ? Daar wordt men al wild als de $ een procent stijgt of daalt.
  3. Zittenblijver_ 3 april 2018 08:24
    quote:

    dalai schreef op 1 april 2018 09:34:

    [...]

    zittenblijver,

    jij vindt een prijsrange van > 40% binnen een tijdsbestek van minder dan een week geen grote fluctuatie voor valuta ? Kijk jij weleens naar de alutamarkt ? Daar wordt men al wild als de $ een procent stijgt of daalt.
    Zeker wel, ik doel op het verschil met de enorme toename in 2017 die nu wel voorbij is. Ik hekel gewoon het punt dat bitcoin puur en alleen maar een beleggingsproduct is geworden, ipv een waardig alternatief van het huidige valutaire stelsel.
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.