Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Live in dit theater: Nico Bakker

Voor de kijkers die wat later hebben ingeschakeld: beursjaar 2013 kent geen gebrek aan spektakel. Gooi- en smijtwerk in valuta's, aandelen die wel of niet worden overgenomen en alle kanten opvliegen. Een mooi speelveld voor actieve beleggers - en tot nu toe ook voor passieve beleggers, want per saldo is de aandelenmarkt hoger aan het jaar begonnen.

En nu? Hoe sterk zijn de trends en hoe grillig is het sentiment? Daarover ondervraag ik morgenavond, bij voorkeur geholpen door u, technisch analist Nico Bakker in een online seminar dat IEX organiseert in samenwerking met IG Markets. 

De hele markt komt aan de orde, van AEX tot Apple, van DAX tot Goud en van eurodollar tot Aegon. En al doende zal Nico ook uitleggen op welke manieren je naar de grafieken kunt kijken en welke verschillende typen markten je daarin kunt ontdekken. En met een beetje geluk komen we - als de tijd het toelaat - ook nog toe aan wat verzoeknummers.

Beursjaar 2013 in een mooie serie grafieken, voorzien van deskundig commentaar - en dan doel ik op Nico Bakker, niet op mezelf. Je kunt een uur op de woensdagavond slechter besteden. Zie ik u online morgen? Gratis aanmelden doet u hier.

 

 


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 23 mei Slotcall: Dat was het dagje wel, Shell 8
  2. 16 mei Slotcall: AEX maakt sur-place en wordt gestut door sterke chippers 2
  3. 12 mei Slotcall: AEX zit heerlijk in de comfortzone

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links