Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vanavond: gratis webinar met Royce Tostrams en Jim Tehupuring!

Vanavond: gratis webinar met Royce Tostrams en Jim Tehupuring!

Vandaag is het leukste beursspel van Nederland begonnen, en vanavond om half acht kunt u het tweede webinar volgen.

De Slimste Belegger wordt georganiseerd door IEX en BNP Paribas. Wie in 4 weken het meeste rendement weet te maken heeft gewonnen, en u krijgt daarvoor de beschikking over 25.000 virtuele euro's en de Turbo's van BNP Paribas. Lees hier meer.

Webinars

Vanavond laten beleggingsexperts Jim Tehupuring, Guy Boscart en Royce Tostrams zien hoe zij financiële markten analyseren en hun conclusies omzetten in transacties in Turbo’s. Dat gratis webinar begint om 19:30 uur, duurt een uurtje en u kunt zich hier inschrijven.

Het eerste webinar met uitleg van het spel en de werking van Turbo's kunt u hier terugkijken.

De Slimste Belegger

BNP Paribas en IEX organiseren gezamenlijk De Slimste Belegger: de beleggerscompetitie die als belangrijkste doel heeft u vertrouwd te maken met de werking van Turbo’s. In vier weken tijd kunnen beleggers in een realistische omgeving in Turbo’s leren handelen met fictief geld.

Dat doet u niet alleen: vijf beleggingsexperts die coachen voorzien u samen met de productspecialist van BNP Paribas van kennis en inspiratie. De coaches zijn Nico Bakker, technisch analist namens BNP Paribas, Guy Boscart, intermarket-analist namens USMarkets, Jim  Tehupuring, vermogensbeheerder namens 1Vermogensbeheer, Royce Tostrams, technisch analist namens IEX en Jean-Paul van Oudheusden, actieve belegger en themaspecialist namens Markets Are Everywhere.

Elke spelweek is er een specifiek thema. En elke weekdag publiceert een coach een inspirerende video. Dagelijks krijgt u quizvragen om uw kennis te testen. U speelt om de eer: wie het hoogste rendement haalt, wordt de Slimste Belegger van 2022.

De Slimste Belegger is begonnen op maandag 3 oktober om 08:00 uur en duurt tot en met vrijdag 28 oktober 22:00 uur.

U kunt ook meedoen via tablet of smartphone. Download hier de app met nog veel meer informatie over Turbo's:

Naar de Play Sore   Naar de App Store

 

RISICOWAARSCHUWING
Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

In de editie-2022 van de Slimste Belegger zal met inachtneming van regelgeving die per 1 oktober 2021 van kracht is gegaan geen prijzenpakket ter beschikking worden gesteld. Het klassement zal wel als vanouds worden bijgehouden zodat u uw prestatie ten opzichte van andere spelers kan volgen.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 11:25 Gouden Stier 2022: deze brokers dingen mee 3
  2. 28 nov Wat wordt hét aandeel van 2023? Stem!
  3. 25 nov Aandelen kiezen in 6 stappen

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links