Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De 9 grootste beginnersfouten op de beurs

De 9 grootste beginnersfouten op de beurs

In de nieuwste aflevering van BeleggersBootcamp behandelen presentator Coen Grutters en analist Niels Koerts de negen grootste beginnersfouten op de beurs.

Grutters en Koerts spreken helaas uit ervaring en delen daarom ook hun eigen missers. Fouten zijn natuurlijk om van te leren, maar op de beurs is het een stuk goedkoper om te leren van die van anderen. Voorkom daarom dat jij deze negen beleggersfouten maakt, want dat bespaart je een hoop leergeld.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 25 nov Aandelen kiezen in 6 stappen
  2. 22 nov Deze crypto-exchanges zijn favoriet onder beleggers 10
  3. 21 nov Online uw geld laten beleggen? Let op deze punten

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Calvin 30 september 2022 09:29
    Bedankt!! Mooi om een reactie van jullie te horen. Succes met de podcast vanmiddag. Kijk er echt naar uit wat er dan weer gezegd wordt. Zelf doe ik een combi van daytrading/monthtrading tot en met lange termijn beleggen en dividendbeleggen. Wellicht is het handig om dit in de podcast te verwerken. Hoe kan men deze combineren tot een succes voor je toekomstige financiën.
  2. speedy0070 30 september 2022 11:04
    stap in op het goede moment als bijv een all time low behaalt word door een goed dividend aandeel. Swiept een aandeel in 4 maanden omhoog met 30% gelijk verkopen want het gaat zeker weer dalen. koop met geld wat je niet nodig hebt zodat je gedwongen verkoop voorkomt. En voor de beginners: Niet instappen en 2022!! De bui netjes afwachten tot ongeveer april 2023 dan weer kijken wat er zoal gebeurd. als de jaarcijfers bekend zijn en de nieuwe rentes. succes
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links