Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Fiat-rijders naar de hoogste versnelling

Fiat-rijders naar de hoogste versnelling

Het rendement dat Fiat-rijders behalen in de Turbocompetitie springt eruit: waar ze vorige maand al 23% in de plus stonden, is dat nu opgelopen naar maar liefst 32,8%. Op de tweede en derde plaats vinden we Ford- en Audi-bezitters: die staan 6,3 en 3,7% in het groen.

Als het gaat om politieke overtuiging, dan zijn Denk-stemmers de enigen die in de plus staan, en wel met 12,5%. Aanhangers van alle andere politieke partijen staan in het rood. Net als vorige maand sluiten Partij voor de Dieren-stemmers de rij, met een negatief resultaat van bijna 40%.

Voetballers onderaan

Kijken we op het gebied van sport, dan zien we dat alle disciplines in de min staan. Hardlopers doen het relatief het beste met een bescheiden min van 0,5%. Voetballers bungelen onderaan (-17,3%).

Tot slot nog een blik op de leeftijden. De twintigers staan al tijden bovenaan; momenteel staat de categorie 25 – 30  gemiddeld 5,4% in de plus. De categorie 30 – 35 staat op de tweede plaats (-0,3%), en 40 - 45 volgt op de voet (-0,5%). Alle andere cohorten schrijven rodere cijfers.

Maandwinnaar 

Het beste resultaat over de maand maart heeft de heer Bron behaald. Onder de spelnaam Partybeast wist hij 113,5% bij elkaar te spelen. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 12:30 De vijf grootste beleggingsblunders van dit moment
  2. 05 jul 25-30 is de gouden leeftijd in de Turbocompetitie
  3. 04 jul Beursexperts tippen Prosus, maar zijn somber over het beursklimaat 4

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links