Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Zeeuwen en Noord-Hollanders onderaan in Turbocompetitie

Zeeuwen en Noord-Hollanders onderaan in Turbocompetitie

Deelnemers uit Zeeland en Noord-Holland doen momenteel de minst goede zaken in de Turbocompetitie. Ze behalen een negatief resultaat van 9,7% en 9,3%. 

Inwoners van Drenthe staan bovenaan: zij weten de schade het meest beperkt te houden met een min van 1,2%.

Denk-stemmers nog steeds bovenaan

Kijken we naar politieke overtuiging, dan zien we dat Denk-stemmers, net als vorige maand, de leiding nemen met een rendement van bijna 7%. Hun resultaat is wel iets teruggelopen ten opzichte van vorige maand, toen ze gemiddeld nog 13,8% in de plus stonden. GroenLinks-stemmers zitten hen op de hielen (+4,6%).

Wat sport betreft doen hockeyers het het best. Zij staan gemiddeld 2,8% in de plus, en dat is ook meteen de enige sport die in het groen staat. Onderaan staan de zeilers/surfers, met een min van 14,5%. 

Qua leeftijd staan de twintigers al tijden bovenaan. De categorie 25 - 30 staat momenteel 4,2% in de plus.

Maandwinnaar december

Over de maand december heeft mevrouw Hartman het beste resultaat behaald. Zij speelde onder alias pureart 67,3% bij elkaar, een mooi resultaat. Van harte gefeliciteerd!

Ook meespelen met de Turbocompetitie? Doe vandaag nog mee!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 25 mei Dit waren de tips van de Hollandse Aandelenavond 2022
  2. 24 mei IEX Beleggersdag: bekijk nu het programma!
  3. 24 mei Om 19.30 is het zover: Hollandse Aandelenavond 2022

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links