Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Twintigers pakken weer leidende positie

Twintigers pakken weer leidende positie

Waar regelmatig de ouderen bovenaan staan, doet nu de jongere garde goede zaken in de Turbocompetitie. Deelnemers tussen de 25 en 30 jaar behalen gemiddeld het hoogste rendement (+5,6%). 

Op nummer 2 staat de categorie 30 – 35 (+2,5%), daarachter volgen de tieners (15 – 20) met een zeer bescheiden plusje van 0,2%. Alle andere leeftijdsklassen staan in de min. 

Friezen onderaan

Net als vorige maand schrijven deelnemers uit alle provincies rode cijfers. Friezen maken het dit keer het bontst, met een min van 10,3%.

Verder valt op dat, wanneer we kijken naar het merk auto’s, alleen Tesla-rijders een positief resultaat behalen: bijna 7%. De eigenaren van alle andere automerken staan in de min. 

Dames blijven achter

Last but not least: hoe presteren de dames en de heren? Mannen doen het nog steeds beter dan vrouwen. Ze staan 6,3% in de min, tegenover een min van ruim 10% bij de vrouwen.

Maandwinnaar juli

Over de maand juli heeft de heer Smit onder spelnaam verslagenbelegger het hoogste rendement behaald: maar liefst 309%! Met deze knappe prestatie wint hij een iPad. Gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 20 feb Stem nu voor de Gouden Stier Publieksprijs
  2. 12 feb Superbowl-indicator voorspelt bear market 3
  3. 24 jan ASML opent +6,7% na cijfers en duwt AEX boven 800 punten

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links