Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Jim of Ben?

Jim of Ben?

Dat wordt even een lastig momentje vanavond, klokslag acht uur. Fed-rentebesluit volgen of inschakelen op het online seminar van Jim Tehupuring over Mini-opties en Mini-futures dat om dezelfde tijd begint?

De ideale oplossing ziet u hierboven, als u die technologie niet in huis heeft kunnen we ons voorstellen dat u het laatste (non)-rentebesluit van Ben Bernanke en de eeuwige taperingdiscussie even links laat liggen en een uurtje besteedt aan het opvijzelen van uw optiekennis.

Waar gaat Jim Tapering Tehupuring het over hebben, morgenavond? In de eerste plaats over de nieuwe opties van NYSE Euronext - waar Jim hoofd retailbeleggen is - met kleinere contractgroottes dan de standaardopties. Die mini-opties statan sinds vorig jaar genoteerd en maken optiebeleggen bereikbaarder voor kleinere bedragen en portefeuilles.

U leert hoe die opties werken, hoe u zelf strategieën kunt opzetten en hoe u Mini's kunt gebruiken om posities te hedgen. Benodigde voorkennis: geen, hoewel het aanbevelenswaardig is om wel te weten wat opties zijn

Heeft u weer voldoende strategische kennis opgedaan om de volgende keer in te zetten als de Fed ècht weer eens iets spannends gaat doen. 

Meld u hier aan voor het online seminar over Mini-opties en -futures.


Pieter Kort is hoofdredacteur van IEX Media. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Auteur: Pieter Kort

Pieter is hoofdredacteur van IEX.nl en de overige financiële titels van IEX Media.

Meer over Pieter Kort

Recente artikelen van Pieter Kort

  1. 30 mei Slotcall: Nvidia en ASML voor iedereen uit, de AEX moet lossen 6
  2. 23 mei Slotcall: Dat was het dagje wel, Shell 8
  3. 16 mei Slotcall: AEX maakt sur-place en wordt gestut door sterke chippers 2

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links