Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Heijmans

Beursblik: ING verhoogt koersdoel Heijmans
Beeld: Heijmans

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor het aandeel Heijmans verhoogd van 15,25 euro naar 16,75 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de bank.

Daarin bracht ING in herinnering dat het bouwbedrijf zijn outlook voor dit jaar verhoogde na een goed begin van het jaar.

ING verhoogde tevens de taxaties voor de winst per aandeel voor dit jaar met 8,8 procent, met een vlakke omzettrend en een stijging van de nettowinst van naar schatting 11 procent.

De koers van het aandeel Heijmans noteerde dinsdag op een rood Damrak 2,2 procent hoger op 13,70 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 mok 4 mei 2021 14:55
    quote:

    Nuchtere Kijk Op schreef op 4 mei 2021 11:45:


    Ik gun het Heijmans zeker. Maar als ING positief wordt? Ben ik huiverig aan het worden. Is er al oplossing/uitspraak Tennet? of i.z. het Stikstof probleem?

    Ondanks stikstof probleem zal er wel gebouwd worden komende jaren. Dit geld alleen in de buurt van natura 2000 gebieden. Of regels moeten nog strenger worden, maar dan kan er niks meer. Als er een evenement is zullen er ook auto’s die kant op gaan, dat kan dan ook niet. Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer hebben ook dieselauto’s, kunnen die ook het veld niet meer in. Lijkt mij dus onwaarschijnlijk, maar meten met twee maten zijn we goed in.
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare