Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Eurocommercial vindt partner in AXA IM

Gepubliceerd op 29 juli 2019 08:33 | Views: 3.386

AXA 09:35

15,95 -0,15 (-0,91%)

Eurocommercial Properties 09:30

9,32 -0,32 (-3,32%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedfonds Eurcommercial Properties is een samenwerking aangegaan met de vastgoedtak van investeerder AXA Investment Managers. Als onderdeel van de overeenkomst verkoopt het in Amsterdam genoteerde fonds een belang van 50 procent van een winkelcentrum nabij Parijs aan AXA IM. Daarmee is een bedrag van 203 miljoen euro gemoeid.

De deal met AXA past in de strategie van Eurocommercial die de voorbije twee jaar al voor 600 miljoen euro aan bezittingen verkocht. De opbrengsten van de AXA-deal gebruikt Eurocommercial om de schulden te verlagen. De deal moet in oktober dit jaar worden afgerond. Daarmee zal de zogeheten 'loan to value'- ratio van het fonds zakken naar 43 procent van 46 procent eind maart.

AXA IM maakte tevens bekend een belang van 75 procent te nemen in een ander winkelcentrum in Parijs. De investeerder neemt het belang in Italie Deux, het op één na grootste winkelcentrum van Parijs, over van Hammerson voor een bedrag van 473 miljoen euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Eurocommercial Properties 88% zegt kopen 8 stemmen
AXA 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

AXA

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Eurocommercial Properties

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare