Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Rek uit aandeel Wolters Kluwer'

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities verlaagt het advies voor informatieleverancier Wolters Kluwer. De Belgische bank is positief over de omzetgroei, marges en het behoud van klanten. Maar die goede prestaties zijn volgens de bank al redelijk ingeprijsd in het aandeel Wolters Kluwer. Dat is sinds de jaarwisseling 28 procent in waarde gestegen. Het aandeel wordt momenteel circa 15 procent hoger gewaardeerd dan vergelijkbare fondsen.

KBC stelt zijn advies naar beneden bij van accumulate naar hold. Het koersdoel wordt verhoogd van 43,00 euro naar 51,50 euro.

De bank publiceerde ook een analistenrapport over branchegenoot RELX. Die informatieleverancier kan volgens het rapport bogen op stabiele inkomstenstromen en een uitstekende ontwikkeling van de kasstroom, maar het ontbreekt aan factoren die de groei op de korte termijn kunnen versnellen. Het koersdoel wordt verhoogd van 17,50 euro naar 18,20 bij een ongewijzigd hold-advies.

Het aandeel Wolters Kluwer stond omstreeks 09.55 uur 0,3 procent hoger op 55,00 euro. RELX noteerde 0,1 procent hoger op 19,21 euro.

Lees over dit aandeel ook

  1. ING: risico's antitrustzaak voor RELX en Wolters Kluwer laag
  2. Veranderingen in advies en koersdoel Wolters Kluwer

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Wolters Kluwer kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. FORT1944 28 augustus 2018 10:30
    De vergelijkingen met sectorgenoten is steeds misleidend . W KL neemt kleine bedrijven over om te groeien en is ook daarom zeer defensief . Op de beurs heeft de koper altijd gelijk en veel beleggers vinden W KL nog een koopwaardig aandeel is en daarom stijgt het aandeel verder !
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.