Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Besi beter dan verwacht'

Gepubliceerd op 28 juli 2020 09:58 | Views: 2.594

BESI 18 sep

37,57 +0,37 (+0,99%)

DUIVEN (AFN) - BE Semiconductor Industries (Besi) heeft in het tweede kwartaal sterke en beter dan verwachte resultaten gepresenteerd. Dat concluderen kenners van KBC Securities en ING in een reactie.

Analisten van ING zeggen onder de indruk te zijn van de 62 procent brutomarge, die onder andere werd veroorzaakt door nieuwe smartphone-applicaties die een hoge marge hebben. ING noemt de ontwikkeling veelbelovend voor de toekomst van de brutomarges. Het advies is buy, met een koersdoel van 45 euro.

KBS spreekt ook van sterke resultaten en stelt dat het geen verrassing moet zijn voor de markt dat Besi in het derde kwartaal een omzetdaling tussen 10 tot 25 procent verwacht. De onderneming is door seizoensinvloeden en de onzekerheid die wordt veroorzaakt door het coronavirus voorzichtig met zijn prognose. KBC handhaaft zijn accumulate-advies, met een koersdoel van 38 euro.

Het aandeel Besi noteerde dinsdag omstreeks 09.45 uur 5,8 procent hoger op 40,77 euro. Daarmee hoorde het fonds bij de sterkste stijgers in de Amsterdamse MidKap.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 67% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

BE Semiconductor Industries

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare