Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

DGB Group houdt bava op 22 oktober

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 18:31 | Views: 994

DGB Group N.V. 09 apr

0,44 -0,01 (-3,06%)

HARDENBERG (AFN) - DGB Group legt het plan om ruim 2,2 miljoen eigen aandelen in te kopen bij zijn grootaandeelhouder op 22 oktober voor aan de aandeelhouders. Dan houdt het beursgenoteerde softwarebedrijf voor de veeteeltsector een buitengewone aandeelhoudersvergadering in Zwolle.

De koopovereenkomst met het fondsmanagement van MountainShield Capital Fund werd eind juli al aangekondigd. Deze deal geeft DGB de mogelijkheid om op ieder moment aandelen van het MountainShield Capital Fund te kopen, in tranches van minimaal 50.000 stuks per transactie.

DGB koopt de aandelen met 5 procent afslag ten opzichte van de slotkoers een dag voorafgaand aan iedere transactie. Ook gelden er nog een paar andere voorwaarden. De transactie behelst alles bij elkaar 52,7 procent van de vrij verhandelbare aandelen en 29,9 procent van het totaal aantal uitstaande gewone aandelen van DGB. De looptijd van de koopovereenkomst is een jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DGB Group N.V. 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

DGB Group N.V.

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare