Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Wederom sterk kwartaal Besi'

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 10:33 | Views: 3.346

BESI 11:07

37,95 +0,53 (+1,42%)

AMSTERDAM (AFN) - De financiële resultaten van BE Semiconductor Industries (Besi) waren afgelopen kwartaal wederom sterk. Dat concluderen analisten van ING in een rapport over de toeleverancier aan de chipindustrie.

De omzet van Besi viel uiteindelijk 4 procent hoger uit dan ING had voorzien. Nog beter waren de marges en de brutowinst die Besi rapporteerde ten opzichte van de verwachtingen van de bank.

Ook de vooruitzichten die Besi voor het lopende kwartaal schetste, konden analisten van ING bekoren. Besi gaat uit van een daling van de omzet van 10 procent. ING voorzag een min van 11 procent.

ING handhaafde zijn koopadvies op Besi met een koersdoel van 63,50 euro. Het aandeel Besi stond donderdag na ruim een uur handelen 0,6 procent hoger op 62,65 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
BESI 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

BE Semiconductor Industries

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare