Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Advertenties en abonnementen stuwen omzet IEX

Gepubliceerd op 26 mrt 2019 om 19:17 | Views: 3.271

IEX Group 29 apr

3,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group heeft het voorbije jaar fors meer omzet behaald. De beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie profiteerde met name van extra opbrengsten uit advertenties en abonnementen.

De totale omzet van het bedrijf steeg naar 4,4 miljoen euro. Dat was een derde meer dan een jaar eerder. Volgens het bedrijf was de groei van de opbrengsten zichtbaar bij alle activiteiten. Het bedrijfsresultaat (ebitda) over heel 2018 kwam uit op 0,7 miljoen euro negatief.

Dat tekort lag volgens IEX in de lijn der verwachtingen, vanwege de kosten die zijn gemaakt voor groeiplannen. De onderneming rekent er op dat de winstgevendheid op korte termijn om die reden onder druk zal blijven staan.

IEX zegt verder de mogelijkheid tot samenwerking met een strategische partners te onderzoeken. Verder meldde het bedrijf dat Jean-Paul van Oudheusden een adviserende rol zal gaan vervullen en niet langer deel zal uitmaken van het bestuur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
IEX Group 58% zegt verkopen 19 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Audit4life
0
Oh ja, en even op zoek naar een nieuwe accountant. Want Accon-AVM kapt er mee. 3e accountant in 3 jaar wordt dat. Fantastische beroepsgroep, die accountants....
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
longtermwins
0
willen jullie echt groeien ga dan de weg op van Market screener. van elk fonds id wereld kun je alles vinden. en doe dan ook de derivateb erbij. 1 platform (doet het goed deze dagen) voor alle beurs info
Japio_
0
Zo klonk het 2 jaar geleden.


Substantiële groei zal IEX hard nodig hebben gezien de ambitieuze winstdoelstellingen die de onderneming uitdraagt. Zo mikt IEX voor 2020 op een bedrijfsresultaat (ebitda) van twee miljoen euro.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links