Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Advertenties en abonnementen stuwen omzet IEX

Gepubliceerd op 26 maart 2019 19:17 | Views: 3.496

IEX Group 11 aug

1,70 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group heeft het voorbije jaar fors meer omzet behaald. De beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie profiteerde met name van extra opbrengsten uit advertenties en abonnementen.

De totale omzet van het bedrijf steeg naar 4,4 miljoen euro. Dat was een derde meer dan een jaar eerder. Volgens het bedrijf was de groei van de opbrengsten zichtbaar bij alle activiteiten. Het bedrijfsresultaat (ebitda) over heel 2018 kwam uit op 0,7 miljoen euro negatief.

Dat tekort lag volgens IEX in de lijn der verwachtingen, vanwege de kosten die zijn gemaakt voor groeiplannen. De onderneming rekent er op dat de winstgevendheid op korte termijn om die reden onder druk zal blijven staan.

IEX zegt verder de mogelijkheid tot samenwerking met een strategische partners te onderzoeken. Verder meldde het bedrijf dat Jean-Paul van Oudheusden een adviserende rol zal gaan vervullen en niet langer deel zal uitmaken van het bestuur.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 58% zegt verkopen 19 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
| Omlaag ↓
6 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare