Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Solide resultaten Unibail-Rodamco-Westfield'

Gepubliceerd op 25 apr 2019 om 10:47 | Views: 3.656

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 09:21

132,40 +1,05 (+0,80%)

AMSTERDAM (AFN) - Vastgoedfonds Unibail-Rodamco-Westfield (URW) liet over het eerste kwartaal stabiele cijfers zien. Dat schrijven analisten bij ING die desondanks blijven vasthouden aan ietwat pessimistische vooruitzichten over de winstprognose.

De huurders van winkelruimtes van URW stonden er in het eerste kwartaal beter voor dan het marktgemiddelde, menen kenners bij ING. De verkopen van de huurders vielen in doorsnee 1,5 tot 2 procent hoger uit. Daarnaast lieten andere indicatoren, zoals bezoekersaantallen, ook een verbetering zien, merken de analisten op. De bruto-huurinkomsten dikten in het eerste kwartaal aan tot 606,5 miljoen euro.

ING blijft toch bij zijn eerdere winstprognose die veel lager is dan de eigen stip op de horizon van URW. Analisten rekenen op een groei van de winst per aandeel in de komende vijf jaar in de richting van 0 tot 2 procent, in plaats van 5 tot 7 procent van het vastgoedconcern. ING koppelt de lagere raming aan de verwachting dat URW meerdere panden gaat afstoten, wat een hap uit de winst zal nemen.

ING hanteert een hold-advies met een koersdoel van 148 euro voor URW. Het aandeel handelde omstreeks 10.30 uur 0,3 procent lager op 155,10 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 75% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Endless
1
ING heeft van URW weinig kaas gegeten. Tot voor kort nog koersdoel 255 wat toen niet realistisch meer was. Nu met uitstekende cijfers en goede Outlook blijven ze omdat ze er de vorige gigantische naast zaten maar op een te laag niveau zitten. Weet niet wat voor analist hierop zit maar hij bakt er niks van toen niet en nu wederom weer niet.
Piet Krediet
0
Helemaal eens met Endless. Ben benieuwd of er volgend jaar een verhoging van het dividend in zit.
ol1369
0
Die koersdoelen zeggen niet zoveel, dat is vaak een inschatting van de koers van het aandeel op basis van waarde van de onderneming. De waarde van de onderneming is echter maar 1 van de factoren die uiteindelijk een koers van een aandeel bepalen. Je ziet daarom ook vaak dat analisten koersdoelen gaan aanpassen nadat er een significante beweging heeft plaatsgevonden. (zoals ook ING in URW) Dat zijn gevalletjes van niet werkende modellen.
Dota4Keeps
0
Intrinsieke waar is ik meen ca. 180, daarbij ziet toekomst urw er wmb goed uit, koers is voor mij onverklaarbaar laag en ik denk hoop verwacht dat deze weer zal stijgen..
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links