Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Goed kwartaal voor Randstad'

Gepubliceerd op 24 apr 2019 om 08:31 | Views: 2.112 | Onderwerpen: detachering

RANDSTAD NV 19 jun

50,02 +0,06 (+0,12%)

AMSTERDAM (AFN) - Randstad beleefde een goed eerste kwartaal. Daarbij kwam de autonome groei uit op 0,5 procent, waar de markt rekende op een krimp met 1 procent. Dat constateren analisten van Goldman Sachs. Zij rekenden zelf op een stabiele groei. Ook kenners van KBC Securities en ING spreken van beter dan verwachte resultaten.

Volgens Goldman, dat een buy-advies hanteert, profiteerde de uitzender van betere trends in Europa en 'de rest van de wereld'. Ze wijzen er daarbij ook op dat de financiële markten zorgen hadden over een verdere verzwakking in Europa, maar dat de resultaten aantonen dat de trends stabiel zijn.

KBC wijst ook op eerdere cijfers van branchegenoot Manpower, die kampte met een autonome daling van de opbrengsten per werkdag van 2 procent. De prestatie van Randstad krijgt gelet op die resultaten nog weer extra glans. Wel stelt KBC dat het voorzichtig blijft over de prestatie van het aandeel, gelet op de huidige economische omstandigheden. Daarom blijft het bij zijn hold-advies. Het koersdoel werd verhoogd tot 49 euro.

ING stelt ook dat Randstad in vrijwel alle belangrijke regio's beter presteerde dan Manpower. Verder had ING in het bijzonder aandacht voor het herstel van Randstad in Frankrijk. Daar was de voorbije maanden sprake van een stabiele omzet, tegen een daling van 4 procent in het slotkwartaal van 2018. De positieve trend lijkt zich ook in het tweede kwartaal van dit jaar door te zetten. ING blijft vasthouden aan een hold-advies met een koersdoel van 22 euro.

Het aandeel Randstad stond dinsdag omstreeks 09.35 uur 4 procent hoger op 51,46 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
RANDSTAD NV 100% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

detachering

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

RANDSTAD NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Wakula
0
dit lijkt op een uitstel van de executie en short squeeze. Het aandeel is max 30 euro waard , er zit geen groie in en de divident is nu veel te hoog tov de winst. hoe lang kan randstad het volhouden weet ik niet , vaak langer dan je denkt.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord