Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Intertrust trekt jaarprognose in vanwege onzekerheid coronacrisis

Gepubliceerd op 23 april 2020 07:49 | Views: 1.285

Intertrust 23 okt

13,90 +0,26 (+1,91%)

AMSTERDAM (AFN) - Financieel dienstverlener Intertrust heeft zijn financiële prognoses voor 2020 ingetrokken vanwege de onzekerheid veroorzaakt door de coronacrisis. Dat meldde het beursgenoteerde bedrijf in een handelsupdate over het eerste kwartaal. Intertrust heeft in de afgelopen maanden met nog weinig met tegenslagen te maken gehad vanwege Covid-19 maar vindt het lastige om in de huidige tijd de toekomst te voorspellen.

De economische neergang vanwege de pandemie zal de toekomstige groei raken, waarschuwt topvrouw Stephanie Miller van Intertrust. Zij heeft toch vertrouwen dat het bedrijf de moeilijke tijden "succesvol" door zal komen.

Intertrust staat er momenteel naar eigen zeggen goed voor. Zo'n 80 tot 90 procent van de huidige inkomsten vloeien voort uit langlopende contracten met klanten. In het eerste kwartaal voerde het bedrijf zijn onderliggende omzet op met 2,1 procent tot 142,1 miljoen euro. Daarnaast is ook de kaspositie verbeterd.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Intertrust

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare