Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Minder winst en omzet Texas Instruments

Gepubliceerd op 23 april 2019 22:23 | Views: 1.661

ASML 17:35

302,95 -5,50 (-1,78%)

Texas Instruments 18 sep

138,55 -1,85 (-1,32%)

DALLAS (AFN) - Texas Instruments heeft het eerste kwartaal van het jaar afgesloten met minder winst op een lagere omzet. Het Amerikaanse chipconcern kampte met een mindere vraag naar zijn chips. Dit wijt het bedrijf aan algehele marktomstandigheden die verminderd zijn.

Texas Instruments zette in de verslagperiode een winst in de boeken van ruim 1,2 miljard dollar. Dat is 11 procent minder dan een jaar eerder. De opbrengsten namen met 5 procent af tot bijna 3,6 miljard dollar.

Voor het huidige kwartaal voorziet Texas Instruments een omzet in een bandbreedte van circa 3,5 miljard tot 3,7 miljard dollar. De winst per aandeel komt naar verwachting uit in een bandbreedte van 1,12 dollar tot 1,32 dollar per aandeel. Dit resultaat was in het afgelopen kwartaal 1,26 dollar per aandeel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASML 100% zegt kopen 1 stemmen
Texas Instruments 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

ASML Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Texas Instruments

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. mok 23 april 2019 22:49
    TI maakt bizar veel winst op de omzet. Vrijwel alles vloeit terug naar aandeelhouder via dividend en aandeelinkoop. Winst per aandeel gaat dus als raket omhoog en ik vraag mij af, waarom ben ik niet eerder ingestapt? Er zijn steeds meer bedrijven die bijna een monopolie hebben en altijd winst maken, in goede en slechte tijden. Tijd dat ik minder handel en meer vast houd aan dit soort bedrijven.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare