Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'UBS praat met Deutsche over vermogensbeheer'

Gepubliceerd op 23 april 2019 20:55 | Views: 1.550

ING 29 mei

5,81 -0,24 (-3,95%)

LONDEN (AFN) - De Zwitserse bank UBS praat met zijn Duitse branchegenoot Deutsche Bank over het fuseren van de vermogensbeheerdivisies. Dat schrijft de Britse zakenkrant Financial Times op basis van ingewijden.

Volgens kenners is schaalvergroting cruciaal om de activiteiten staande te kunnen houden te midden van hevige concurrentie op gebied van vermogensbeheer. Door de bundeling van krachten kunnen UBS en DWS, de vermogensdivisie van Deutsche, zich op dat vlak beter meten met onder meer grote Amerikaanse vermogensbeheerders als BlackRock en Vanguard.

Volgens de bronnen wordt al maanden gepraat over een samengaan. Eerder gingen er al geruchten dat ook het Duitse Allianz over een samenvoeging van zijn vermogensbeheeractiviteiten met DWS nadacht. Ook het Franse Amundi wordt genoemd als potentiële overnamekandidaat.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ING 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

ING Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare