Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos promoveert Manto tot commercieel directeur

Gepubliceerd op 23 januari 2020 22:31 | Views: 2.054 | Onderwerpen: biotechnologie

Galapagos 23 okt

107,75 +4,00 (+3,86%)

MECHELEN (AFN) - Galapagos heeft Michele Manto per 1 januari aangesteld als commercieel directeur. Hij is in zijn nieuwe rol tevens lid van het directiecomité.

Manto werkt al sinds 2017 bij het Belgisch-Nederlandse biotechnologiebedrijf en hield zich onder meer bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van de commerciële strategie. De aanstelling komt op een belangrijk moment voor Galapagos aangezien het bedrijf zich opmaakt voor de lancering van zijn eerste medicijn later dit jaar.

Topman Onno van de Stolpe is erg lovend over Manto. "Michele’s promotie tot het directiecomité geeft aan hoe aanzienlijk zijn bijdrage tot nu toe aan het succes van Galapagos is geweest." Eerder bekleedde Manto al verschillende leidinggevende functies bij AbbVie. Hij was bij dat bedrijf onder meer verantwoordelijk was voor stermedicijn Humira en de voorbereidingen voor de wereldwijde lancering van ABT-494.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Galapagos 93% zegt kopen 15 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare