Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke resultaten en prognose Heijmans'

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 10:29 | Views: 3.980

Heijmans 17:35

10,32 -0,28 (-2,64%)

AMSTERDAM (AFN) - Bouwbedrijf Heijmans heeft sterke resultaten overlegd over het eerste halfjaar. Ook de verwachtingen voor heel 2020 waren beter dan verwacht, stellen analisten van ING. Ze wijzen ook op de veel lager dan verwachte schuld, waarmee de Brabantse bouwer onderstreept stappen te hebben gezet met het minder risicovol maken van de balans.

Verder haalde Heijmans goede resultaten bij de projectontwikkelingstak en de bouw van infrastructuur. Sowieso wist de bouwer goed om te gaan met de gevolgen van corona, merken de marktkenners op. Ze stellen dat Heijmans de afgelopen jaren grote stappen heeft gezet met het verbeteren van de basis en de financiële positie van het bedrijf.

ING heeft een buy-advies met een koersdoel van 8,50 euro. Het aandeel Heijmans stond vrijdag rond 10.15 uur 0,5 procent in de plus op 7,44 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heijmans 79% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Nuchtere Kijk Op 21 augustus 2020 10:54
    De koers van april 2007 (135 a 136 euro) is nog wel even uit het zicht, maar het management van nu beloofd i.i.g. veel goeds. Stabiliteit lijkt ook hier terug te keren. Voor een goed geleid bouwbedrijf moet altijd geld te verdienen zijn. Zeker met de tekorten die we nu in NL hebben ;-)
    Nu de koers nog ruim 18 x over de kop en de pijn is eindelijk geleden.
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare