Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AFM legt aanwijzing op aan Esperite

Gepubliceerd op 21 april 2020 08:34 | Views: 3.475 | Onderwerpen: AFM

Esperite 15 jan

0,05 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft in juni vorig jaar een aanwijzing opgelegd aan stamcelbedrijf Esperite. De aanwijzing is opgelegd omdat Esperite niet voldoet aan de verplichtingen rond de Wet op het financieel toezicht (Wft).

In de aanwijzing heeft de AFM Esperite verzocht de halfjaarlijkse en jaarlijkse financiële verslaggeving over boekjaar 2018 vóór 30 juni 2019 algemeen verkrijgbaar te stellen en gelijktijdig aan de AFM toe te zenden. Tot op heden heeft Esperite de jaarlijkse financiële verslaggeving 2018 nog niet algemeen verkrijgbaar gesteld en aan de AFM toegezonden.

Het besluit van de AFM kan niet meer door belanghebbenden ter toetsing aan de rechter worden voorgelegd. De AFM legde eerder al een boete op aan Esperite vanwege het niet op tijd publiceren van cijfers.

Esperite zelf is inmiddels failliet verklaard door de rechtbank in Zutphen, meldde het bedrijf vorige week op zijn website. De onderneming vecht die beslissing aan.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Esperite 50% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare