Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Stevige groei B&S Group'

Gepubliceerd op 20 mei 2019 om 09:48 | Views: 2.211

B&S Group SA 12:11

14,14 +0,24 (+1,73%)

AMSTERDAM (AFN) - Distributeur en groothandelsbedrijf B&S Group heeft in het eerste kwartaal stevige groei laten zien. Dat concludeert een analist van ING.

De kwartaalomzet steeg met bijna 20 procent, tot 425,9 miljoen euro. De marktkenner is verder neutraal over het kwartaalbericht.

ING heeft een koopadvies met een koersdoel van 20,50 euro. Het aandeel B&S stond omstreeks 09.35 uur 1,2 procent hoger op 13,16 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
B&S Group SA 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

B&S Group SA

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Toddemij
0
Er is totaal geen duidelijkheid in dit bericht, behalve omzetgroei waar men ieder bericht mee schermt. De winstgevendheid per aandeel valt iedere keer echter tegen en ook daar nu dus geen woord over. De schuld van dit bedrijf (door hun overnames) en de betaalde goodwill (wat bij tegenvallers van het eigen vermogen moet worden afgeschreven) rijzen echter de pan uit.
Dota4Keeps
0
Iedere keer? Volgens mij is dit bedrijf nog maar net naar de beurs en is er niet zo heel vaak gerapporteerd. De kosten vielen mij de vorige keer ook zeker niet mee, we zullen zien hoe deze zich verder ontwikkelen, groei is er in ieder geval genoeg.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord