Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Voldoende interesse in stukken Saudi Aramco'

Gepubliceerd op 19 nov 2019 om 17:13 | Views: 2.690

Royal Dutch Shell A 13 dec

25,91 -0,04 (-0,13%)

RIYAD (AFN) - De aanstaande megabeursgang van het Saudische staatsoliebedrijf Saudi Aramco heeft naar verluidt genoeg interesse gewekt bij beleggers. De begeleidende banken zijn er in ieder geval van overtuigd dat voldoende investeerders zich hebben gemeld, zo meldden ingewijden aan persbureau Bloomberg.

Eerder werd een bijeenkomst in Londen, om beleggers warm te krijgen voor de beursgang, afgeblazen. Volgens de bronnen zouden de voorbije drie dagen genoeg orders zijn binnengekomen om het institutionele deel van de deal te dekken. De exacte aantallen worden later bekend, als inschrijvers hun orders zullen vergelijken.

Aramco werkt aan wat mogelijk de grootste beursgang aller tijden kan worden. Het geplande beursdebuut in Riyad waardeert het bedrijf op ergens rond de 1,5 biljoen (oftewel 1500 miljard) euro. De omvang van het beursfeestje wordt echter minder groot dan waar de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman aanvankelijk op rekende.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Royal Dutch Shell A 56% zegt verkopen 9 stemmen

Gerelateerd

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kuddedier
0
Lijkt mij dat dit een structurele druk legt op de koers van Koninklijke Olie aangezien het aantal beschikbare aandelen in de oliesector hierdoor toeneemt en er maar een beperkt en steeds beperkter aantal investeerders belegd wil zijn in deze sector
Plein777
0
×
Belangrijke mededeling
Inschrijven op beursgang Saudi Aramco niet mogelijk

BinckBank faciliteert geen buitenlandse beursgangen en heeft helaas geen toegang tot de beurs van Riyad. Daarom kunt u zich niet inschrijven voor deze beursgang. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Met vriendelijke groet,

BinckBank
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links