Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Extra kosten Sligro verrassend'

Gepubliceerd op 18 okt 2018 om 09:49 | Views: 3.653

Sligro 18 okt

23,35 +1,10 (+4,94%)

AMSTERDAM (AFN) - De waarschuwing dat Sligro meer kosten moet maken om personeelstekorten in zijn distributiecentra op te vangen was een verrassing, schrijven analisten van KBC Securities. Ze denken dat de verwachtingen voor heel 2018 mogelijk niet gehaald kunnen worden, al hangt dat ook af van hoe sterk het vierde kwartaal wordt.

De omzetgroei die Sligro in het derde kwartaal behaalde was grotendeels autonome onderliggende groei, dankzij een sterke zomer. Het groothandelsbedrijf ziet die sterke vraag aanhouden, wat volgens de KBC-marktkenners hoop biedt voor het vierde kwartaal.

Ook analisten van NIBC en ING maken zich zorgen om de outlook. De ING-specialisten zien de uitgesproken verwachtingen nu als de bovenkant van een bandbreedte.

ING houdt vast aan zijn hold-advies met een koersdoel van 38 euro. KBC blijft bij een buy-advies met een koersdoel van 42 euro. NIBC heeft het advies neutral. Het aandeel Sligro stond donderdag rond 09.35 uur 2,7 procent lager op 37,45 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Sligro 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

Sligro Food Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links