Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Goed kwartaal voor Vopak'

Gepubliceerd op 17 april 2019 09:42 | Views: 2.825

HAL Trust 29 mei

123,00 -0,20 (-0,16%)

Vopak 29 mei

49,31 +0,56 (+1,15%)

AMSTERDAM (AFN) - Vopak heeft een goed eerste kwartaal gedraaid, met een toenemende winstgevendheid. Dat laat KBC Securities weten in een reactie op de handelsupdate van het tankopslagbedrijf.

De belangrijkste gebeurtenis bij Vopak in de afgelopen periode was overigens de verkoop van strategische bezittingen, aldus KBC. De Belgische bank herhaalt zijn advies accumulate en koersdoel van 47 euro, aangezien de toenemende winstgevendheid door zal zetten. Vopak is bezig zijn kosten te verlagen.

ING sprak van sterke resultaten van Vopak, waarbij de winst dit jaar hoger kan uitvallen dan door de markt wordt verwacht. Verder is ING benieuwd wat Vopak gaat doen met de opbrengst van de desinvesteringen, naast investeringen in projecten. Het advies staat op hold, met een koersdoel van 45 euro.

Het aandeel Vopak noteerde woensdag omstreeks 09.30 uur een plus van 4,1 procent op 43,54 euro. Daarmee was het de sterkste stijger in de AEX-index.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 1 stemmen
Vopak 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Vopak Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare