Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ommezwaai Tie Kinetix kost nog geld

Gepubliceerd op 15 mei 2019 08:26 | Views: 1.210

TIE Kinetix 03 jun

8,10 0,00 (0,00%)

BREUKELEN (AFN) - Tie Kinetix heeft in de eerste helft van zijn gebroken boekjaar minder omzet behaald. Ook viel het nettoverlies van het softwarebedrijf hoger uit. Dat kwam omdat Tie in de periode van zes maanden alle aandacht verplaatste naar zijn geïntegreerde FLOW-softwaresysteem, waarvoor de orders toenamen.

De omzet kwam uit op 7,7 miljoen euro tegen 8,8 miljoen euro een jaar eerder. Het nettoverlies liep verder op naar 537.000 euro. Dat was in de eerste zes maanden van het vorige boekjaar nog 238.000 euro negatief.

Het aantal nieuwe opdrachten voor de FLOW-software bedroeg 6,5 miljoen euro. Een jaar eerder kwam nog voor 4,8 miljoen euro aan orders binnen. Die stijging was te danken aan meer vraag uit Nederland. Ook kwamen er meer klanten binnen via reclames bij Google. Verder slaagde Tie erin meer leveranciers aan overheden, waar het bedrijf een sterke positie heeft, aan zijn platform te binden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
TIE Kinetix 71% zegt verkopen 7 stemmen

Gerelateerd

TIE Kinetix

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare