Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'BAM past zzp-contracten aan'

Gepubliceerd op 14 okt 2019 om 19:24 | Views: 3.585

BAM 17:35

2,31 -0,03 (-1,20%)

WOERDEN (AFN) - Bouwbedrijf BAM heeft toegezegd de contracten die het zzp’ers voorlegt onder de loep te nemen. Dat meldt vakbond Zelfstandigen Bouw, die kritiek had geuit op enkele contractbepalingen.

De vakbond voor zzp'ers in de bouw, hout en techniek trok in augustus aan de bel na klachten van leden. In de voorwaarden stond dat zzp’ers in bepaalde gevallen tot maximaal vier weken voor BAM konden werken zonder ooit betaald te krijgen. Het gaat om een periode waarin zzp’ers al wel aan het werk zijn, maar nog gecontroleerd wordt of zij voldoen aan alle eisen die BAM stelt.

De bond heeft BAM hier op aangesproken en praat volgende maand verder over het onderwerp. Het bouwbedrijf zou al hebben toegezegd de bepalingen in de contracten te verduidelijken zodat zelfstandigen weten waar ze aan toe zijn. BAM zou overigens hebben gezegd dat niemand is gedupeerd door ruimte die het contract biedt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
BAM 70% zegt kopen 20 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links