Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

'Vacaturestop bij Deutsche Bank'

FRANKFURT (AFN) - Deutsche Bank neemt voorlopig geen personeel meer aan, in een poging zijn kosten verder te drukken. Dat meldde persbureau Bloomberg donderdag op basis van ingewijden.

Deutsche Bank zou de vacaturestop woensdag per direct hebben ingevoerd. Het verbod op het aannemen van nieuw personeel zou gelden voor alle afdelingen, op enkele toezichthoudende functies na.

Onder leiding van topman John Cryan werkt Deutsche Bank al een reorganisatie die ten koste gaat van circa 9000 banen. De grootste bank van Duitsland worstelt met de noodzaak om zijn buffers te versterken. Die taak wordt onder meer bemoeilijkt door de miljardenboetes die dreigen voor misstanden uit het verleden. De bank ging donderdag niet op de berichten over de vacaturestop in.

Deutsche Bank verloor dit jaar door alle zorgen over zijn toekomst al circa 45 procent van zijn beurswaarde. Donderdag noteerde het aandeel, in een overwegend negatieve markt, opnieuw ruim 2 procent in de min op iets meer dan 12 euro. Eind september werd een dieptepunt van 9,90 euro bereikt.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Deutsche Bank kopen verkopen
ING kopen verkopen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.