Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Adyen gaat creditcardbetalingen van Zalando verwerken

Gepubliceerd op 13 augustus 2020 09:20 | Views: 3.516

ADYEN NV 17:39

1.523,00 +81,00 (+5,62%)

AMSTERDAM (AFN) - Betalingsdienstverlener Adyen gaat zijn samenwerking met Zalando verder uitbreiden. De aan de Amsterdamse beurs genoteerde onderneming gaat de creditcardbetalingen op alle Europese markten waar de webwinkel actief is verwerken.

Financiële details over de deal zijn niet verstrekt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ADYEN NV 85% zegt verkopen 13 stemmen

Gerelateerd

ADYEN NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 AnalytischDenker 13 augustus 2020 11:03
  quote:

  Reallive schreef op 13 augustus 2020 10:48:


  Waarom die negativiteit? Wat boeit of het op de bitcoin lijkt of niet. Ik heb mijn inleg al reeds verdubbeld. Dus wat mij betreft op naar de 4000


  Dat jij blij bent met de koersontwikkeling (is je van harte gegund overigens) wil nog niet zeggen dat het normaal is.

  Dit soort waarderingen (K-W verhouding > 200) kan een bedrijf nooit waarmaken, hoe hard het ook groeit. Het nieuws van Zalando is geen goed nieuws, maar dringende noodzaak om de huidige waardering te onderbouwen. En eigenlijk heeft Adyen vrijwel iedere beursdag zulk nieuws nodig.

 2. forum rang 4 Red_ 13 augustus 2020 11:08
  quote:

  Reallive schreef op 13 augustus 2020 10:48:


  Waarom die negativiteit? Wat boeit of het op de bitcoin lijkt of niet. Ik heb mijn inleg al reeds verdubbeld. Dus wat mij betreft op naar de 4000


  tja omdat ze wel als kool groeien kwa omzet, maar het verdienmodel niet erg transparant is.
  Het is gelukkig/hopelijk geen wirecard, maar blijft een bizarre waardering voor een bedrijf dat niks anders doet dan een IT oplossing voor betalingen. Is niet echt uniek of bijzonder wat dat betreft.
 3. Hermanindezonophetterras 13 augustus 2020 14:03
  Als je alleen naar K/W kijkt dan leken Delta Lloyd en BAM waarschijnlijk lekkere snoepjes in het verleden..

  Uiteindelijk moet elk bedrijf waarde scheppen en doen tech bedrijven dat vaak door minder te focussen op winst op korte termijn, maar volledig op (duurzame) gebruikers- en omzetgroei. Zie Amazon, maar ook Spotify of Uber. Soms lukt dat (PayPal kocht bijna letterlijk klanten in de beginfase, maar dat zorgde wel voor latere omzetten en winsten), soms pakt het slechter uit (Uber?). Als je alleen naar KW kijkt houd je jezelf voor de gek.

  Neemt niet weg dat het een enorm risico is. Als Adyen niet levert, gaat de geest vanzelf uit de fles. Daar is niet eens fraude (Wirecard) voor nodig, groeivertraging is vaak al pijnlijk zat.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare