Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Esperite praat weer over stamceltak Cryo-Save

Gepubliceerd op 13 juni 2019 07:36 | Views: 2.393

Esperite 17:35

0,04 +0,00 (+10,51%)

AMSTERDAM (AFN) - Het in Amsterdam genoteerde Cryo-Save praat weer met het Poolse PBKM over een overname van activiteiten van stamceltak Cryo-Save. Dat bleek donderdag. Eind mei werd nog de stekker uit de onderhandelingen getrokken, omdat PBKM van een deal afzag.

De partijen werden het destijds niet eens over de voorwaarden van een verkoop. Maar volgens Esperite heeft Polski Bank Komórek Macierzystych, zoals PBKM voluit heet, opnieuw contact gezocht.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Esperite 54% zegt verkopen 13 stemmen

Gerelateerd

Esperite

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
h980577.
0
En wie zijn onderhandelingspositie zal sterker zijn geworden in de tussentijd. Hmmmm, lastig :)
Arie40
0
Zo hé, in een paar weken tijd zo'n 30% erbij. Als deze deal doorgaat staat Esperite boven de 10 cent. Hopelijk hengelt Amar een professional binnen binnenkort. Op een lage koers, die sterk oploopt, binnenkomen is natuurlijk ook aantrekkelijk. Zo van, ik kwam werken bij Esperite in juni 2019, toen stond de koers op 9 cent. En een jaar later op 70 cent. Geeft een gouden glans aan je CV als medebestuurder of iniedergeval hoog in de organisatie werkend. Op tijd met een jaarverslag komen en communiceren met aandeelhouders. Zo moeilijk is het niet. Als Esperite, net als Pharming, een roadshow gaat houden, zie ik de koers alleen door de aankondiging ervan, al met 10% stijgen.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord