Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wall Street opent lager

Gepubliceerd op 12 augustus 2019 15:44 | Views: 1.565

NY-DJ-Industrial Avg nov '18

0,00 0,00 (0,00%)

NEW YORK (AFN) - De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met verliezen geopend. Het sentiment stond onder druk door de aanhoudende handelszorgen. Ook wordt scherp gelet op de demonstraties in Hongkong, die uit de hand beginnen te lopen.

De Dow-Jonesindex stond kort na de openingsbel in New York 0,8 procent lager op 26.088 punten. De breed samengestelde S&P 500 leverde 0,6 procent in tot 2899 punten en techbeurs Nasdaq werd 0,7 procent lager gezet op 7905 punten.

Het conflict tussen China en Hongkong mondde maandag uit in het schrappen van honderden vluchten van en naar het vliegveld van de havenstad. In maart begonnen protesten tegen een wet die het mogelijk maakte verdachten uit te leveren aan China. De demonstraties stopten niet nadat de wet werd geschrapt.

Alphabet stond in de schijnwerpers. Het moederbedrijf van Google verloor 1 procent, nadat Google een waarschuwing kreeg van de Russische overheid over het adverteren voor "illegale protesten" via YouTube. Cannabisbedrijf CannTrust kelderde bijna 28 procent nadat een toezichthouder een productiefaciliteit afkeurde.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NY-DJ-Industrial Avg 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

NY-DJ-Industrial Avg

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare